Poziv Vučiću iz Sarajeva

Ostavite komentar


  1. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    LICNI STAV:-Vucicú, svi ti pozivi iz Sarajeva, Zagreba, Podgorice, i ostalih gradova kao prestonica drzava u okruzenju, samo su po meni KUPOVANJE VREMENA. Ako ni na jedno PISMO nisi mi odgovorio od kada si u vlasti od 2012.godine- do 2017. godine, kao ni bilo od kojih ministara, pa cak i sluzbenika iz PIO i sopstvene skole, u kojoj sam oteran kao KRIMINALAC u najblazu ruku, bez ikakvih prava na normalan zivit i normalnu penziju, onda sta ce se nadati mali covek bez obrazovanja, na nivou jednog DISIDENTA jos iz TITOVOG VREMENA da od drzave dobije sva prava i ostvari pravdu po biulo kojoj osnovi.
    Kao VEST MANIPULATOR iskoristio si siromastvo i pohlepu za vlascu i novcem, pa si sklopio DIL sa predhodnim plajckasima Srbije/lazni demokrate, srbofili, evropejci, rusofili, svetosacvci i ucenama ili kontrolom prostakluka na telavizijama i novinama vladas kao AUTOKRATA Srbijom na najgori moguci nacin.
    Neko rece da su 100 000 BOTOVA koji su pljuvaci kada negde zatreba da se neka licnost omalovazi ili unistavaju citave porodice zbog iznosenja kriticke stavove u javnosti.
    Nismo svi BUDALE i POTKUPLJIVI na jugu Srbije, da ne vidimo kako sam sebi preko poltrona i podanika se organiyuju LA|WACI u tkzv UVREDA I GRAFOVA ”Vu;cicu pederu”(To su pisali TKZ RATNI VETERANI I u Vlasotincu I Novom Sadu sve dok nije dobilo na TEZINI, a dobro sam proucio “cirilicni rukopis” po naredjenju manipulatora od ceka ce biti korsit da se zamenom tesze vrsi progon a od njega su imali samo pokvareni I prljavi politicari I u poziciji iopoziciji a mali narid je sam bio nemi posmatrac, sem BOTOVA koji su cesto dobro PROFITIRALI! )- koji su menjali i sada menjaju partije i dobro zgrcu pare oko svega sto se uzima kao navodni kredit za infrastrukturu i razvoj privrede.

    Naravno takvima se daju sve povlasnice i nekoliko Tvojih coveka sada vlada Srbijom, a svi oni sitni su cak angazovali i spostvenu decu da se vrsi psihicki teror nad svakim ko se usudi da kaze CAR JE GO!

    Imas problem sto nisam hteo da te pljujem ni kada si postavljen od VELIKOG BRATA za takozvanog LIDERA, jer njima je bio cilj da ekonomski pokore sve zemalje Balkana i uspeli su, a Vi ste takvi zeljni pohlepe, vlasti i bolesno patoloskog karijerizma sve zivo prodali sa ovima iz tkz PETOKOKTOBARSKE DEMOKRATSKE REVOLUCIJE 2000 godine, sa predhodnicima iz Milosevicevog rezima, sto su na sve prevarili i namagacili da smo samo naneli sopstvenoj deci veliko zlo jer se danas ne cene ni diploma ni znanje ni moral nego PARTISKA KNJIZICA i OBOZAVANJE i poslusnost VODJI odnosno TEBE Aleksandre Vucicu.

    Pisao sam nekoliko kritickih clanaka o STRAJKOVIMA, a svih ovih predhodnih 40 godina aktivnog politickog zivota da ucestvujem u menjaju sveta, nije uspelo.

    Pomagao sam i sada ponazem radnike koliko se moze da se napise koji kriticki komentar a nekada i sam pisao i kriticke clanke u korist ostvarivanja njihovih prava, jer sam i sam biom pecalbar i radnik u mladosti i u vremenu u godinama koje SU POJELI SKAKAVCI kada sam bio izzbacen iz prosvete po kategoriji moralno politicke podobnost punih sest godina(1984-1990) i jos mi niste regulisali radnib staz jer su oni koji su krsili zakone, etiku u sudstvu, psihijatri i polozaj od skole, preko komiteta do drzave i sudova bili na strani nemorala i beѕakonja i obezvredjivanja vrednosti znanja i inovacija na uvodjenju obrazovnih tehnologija putem tehnolosko internetske revolucije, o kome sam 1989.godine imao i izlaganje na naucnom skupu jugoslovenskog karaktera u Vrnjackoj banji.

    Sto je bila i veca ironija da sam tada bio proganjan i isteran bio iz prosvete po kategoriji moralno politicke podobnosti (FPI- fanaticki politicki idelaist od 1981 do 1990.g.
    PREKID strajka (kao i nastavak rada fabrike) u Кragujevcu je samo privid.
    Oni su prodani kao jeftina radna snaga i to najevtinja u Evropi, a svi Vi nemate pojma sta je radnicki ѕnoj, koga sam osetio i ja i moja uza porodica i citav moj kraj sa planine kao pecalbari.

    Samo mogu da kazem da ste svi Vi sa laznim sindikatima samo PREVARANTI i samo sejete maglu i cuvate fotelje, a radnici u Srbiji cak i nemaju pojma u kom sistemu zive i kaкve su im plate i da li ce uopsste ikada se njihova deca skolovati i da li ce imati prava na socijano penzisko osiguranje jer GAZDE su AZDAJE koje zanima samo PROFIT.

    Vi ih sada placate ali kada nestane iz drzavne kase novac, oni ce pobeci iz Srbije i ostace ZIDINE OD FABRIKA pa cemo se provesti sa fabrikama i unistenim njivama, livadama i pasnjacima u nestalim selima kao u proslom veku.

    Dakle, nema vizije i samo ima pljacka i PROGON neistomisljenika i kritickih intelektualaca kojima je moral i uverenje sa patriotizmom odnosno ocuvanje sopstvene drzave Srbije pravi smisao zivota.

    No, takve Vi proganjate na najgori moguci nacin, pa i citave porodice u Srbiji do isterbljenja.
    OVO DRUSTVO je patoloski bolesno.
    Dok nam je i dalje u zivotu: DUH primitivizma, laznih sloboda, laznog prividnog nasilja, koje se stvara da se unisti smisao zivljenja u porodici i da nestanu porodice i njihov smisao bivstvovanja, kao i samoniptenje vrednosti koje su postojale u skolama, preko pedagogije, decje psihologije, metodike i vrednosti tradicionalne porodice da je porodica ona zdrava koja sama o sebi odlucuje o vaspitanju i stvaranja zajednice- nema nam spasa i svi cemo propasti u mkodelu jednog totalitarnog sistema vladavine VELIKOG BRATA preko kompanija i bankara.

    Taj model coveka zasnovan na zivotinjskom nagonu samo da jede i radi i cak i neoplodjava se i ne produzuje vrstu je model potrosackog drustva u kome zivot coveka nema nikakvu vrednost, pa cak i zivota PSA imaju veci znacaj od zivota coveka.

    Nije srecan onaj covek joji je bogat u materijalnim dobrima/ nego onaj kome je dusa puna i srce puno sa porodicom -pune kuce sa decom u kojoj su svi radosni i veseli i raduju se zivotu svakoga dana malim sistnim stavrima.

    iroslav B Mladenovic Mirac, nastavnik matematike u penziji, lokalni etnolog, etnograf, istoricar im pisac pesama i prica na dijalektu juga Srbije
    26.jul 2017, Vlasotince, republika Srbija
    http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=352032&title=Poziv+Vu%C4%8Di%C4%87u+iz+Sarajeva
    *

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.