Predsednica Vlade Srbije nastavlja da tvituje o Đilasu, objavila klip o opozicionaru 1Foto: FoNet/Vlada Srbije Slobodan Miljević

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić objavila je danas na Tviteru video klip o predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu.

Ona je napisala da je Đilas „čovek koji je pretio policajcima, najgnusnije vređao studente, postao multimilioner isključivo zaloupotrebom funkcije“.

„E, to je uvreda za svakog razumnog i poštenog čoveka u ovoj zemlji“, napisala je premijerka Srbije na svom Tviteru i uz tu poruku okačila video prilog montiran od Đilasovih prethodnih izjava.

Dan ranije, premijerka Srbij ponovo je na svom Tviter nalogu okačila naslovnu stranu Danasa, osvrnuvši se na jedan od tekstova. Nije najjasnije šta je htela da kaže, ali jeste indikativno da se na ovakav način obraća mediju za koji ne želi da govori, što dovoljno pokazuje njenu „demokratičnost“.

U tvitu koji napisala juče, uz naslovnu stranu našeg lista, Brnabić je navela sledeće:

„Sve što treba da znate o Đilasovoj izbornoj kampanji: “Đilas i Eskobar u Vašingtonu – kraj doba spokoja za Vučića“. Đilas u kampanji „od vrata do vrata“ u SAD. Ili trči za predsednika u SAD, pošto nije odlučio da li će izaći na izbore u Srbiji, ili baš mnogo polaže u strance“.

Dragan Đilas, predsednik Stranke slobode i pravde, rekao je tim povodom juče za Danas da ne postoji čovek koji može da razume šta Ana Brnabić hoće da kaže kad nešto izgovori.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari