Predsedništvo: Paradu nemamo u kalendaru događaja

Vojska će svakako učestvovati u proslavi, ali na koji način ćemo biti angažovani još ne znamo, rečeno je Danasu u Ministarstvu odbrane
Vojska Srbije još nije dobila naređenje da se pripremi za vojni defile u oktobru

Ostavite komentar


  1. Vučiću, ako podržiš Tomu na izborima za predsednika Srbije onda sa tobom nešto nije u redu. On i njegov kabinet te miniraju na svakom koraku.

  2. Rusi ponovo stvaraju KGB,mi pravimo izlozbe oruzja umesto da malo pogledamo nesrecno stanovnistvo kome je dosta sirenja straha i sredstava zastrasivanja.
    Ona onda parada koju su politicari vec zaboravili ,bila je zbog dodvoravanja Putinu a ne zbog nas.Nama je ostao trosak i privezak:budale koje trose skupe kredite za udvaranje onima koji ce nam izvuci i crno ispod nokata!
    A o popularnosti Putina i Vucica cemo takodje drugi put…koga mozda nece ni biti.

  3. Dabome: vojska da ne paradira po Beogradu, nego da se sprema za nove "zadatke" ko sto su znali i ko sto je red.

  4. Hm,hmm..ali, da nema parade, obelezavanje 20 oktobra, oslobodjenje Beograda, "precednik", ne bi imao priliku, da uvali, postroji "pocasnu cetu",ispred tribine, JVuO, uniforme kao "oslobodioce"..sto je vec uradio kada je bio Putin, a SNS, zaposeo "pobednicku tribinu"..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.