Obradović: Uspešna poseta Dveri Bundestagu

Ostavite komentar


  1. Da se AfD (Alternative für Deutschland) u Nemačkoj smatra kao neonacistička partija DANAS-u znači uopšte ne smeta, pošto i dalje promoviše tu Srpsku kopiju, aka Obradovića?

    1. Hocete da kazete da je najveća opoziciona partija u Nemačkoj (uzgred, denacifikovanoj Nemačkoj) pronacistička partija? Zašto? Nisu prošli na “check list-i” poželjnih?
      Podsetio bih vas da je vaša sloboda da ovde trabunjate nasledje baš takve (božemesačuvaj) hrišćanske Evrope, šta god vi mislili o njoj i njenim strašnim istorijskim trenutcima. Sloboda čoveka i ljudska prava su se, zamislite, rodili u toj hrišćanskoj Evropi.

  2. Svako putovanje u Nemacku moze biti samo turisticko-informativno,jer kod njih pomoc i saradnja imaju sasvim drugo znacenje.To dobro zna svako ko duze zivi u ovoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO) 6

Šta studenti misle o izborima i bojkotu? (VIDEO)

Nakon 17. decembra, borbi za fer i poštene izbore pridružili su se i studenti - bitku za slobodne izbore vodili su od Beograda do Brisela, a mnogi su zbog aktivizma završili i iza rešetaka. O tome koja će uloga studenata biti na beogradskim i lokalnim izborima, da li je bojkot dobra ideja i kako nastaviti borbu, za N1 govore studenti Pavle Cicvarić, Emilija Milenković i Mila Pajić, koji su bili "u prvim redovima borbe".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.