Prelević: Ćirilićni potpis ubistva Olivera Ivanovića

* Stojanović: Albanci su mogli da ga usmrte kad su hteli, a nisu to učinili * Salak: Nekoliko meseci je trajala hajka Vučićevog režima na Ivanovića
Sagovornici Danasa o pozadini likvidacije jednog od najuglednijih Srba s Kosova

Ostavite komentar


  1. Za nas koji vec decenijama zivimo van matice i koji smo drzavljani drugih zemalja,ovo je veoma sokantno. Kako onda da se neko trudi da popravi sliku Srbije ? Mafijasi su samo i jedino onaj deo koji je obecavao da nece skrenuti sa puta dozivotnog predsednika i njegove ideologije. Drzava je ta koja treba i mora da u novim generacijama stvori odgovornost i zastitu nacionalnih interesa.i da unisti mafijaske grupe.

  2. @Darmon Riac
    To je to srpstvo kad pogine čovjek a Srbi se brinu o ugledu Srbije zbog toga. Žao mi je Ivanovića, nastradao je jer je povjerovao u tu istu priču isto kao i Zoran Đinđić. Nema u tom srpstvu ničega dobroga.

  3. Oliver je heroj i neka Bog da nas njegovo ubistvo ojača. I neka Srpstvo ne zaboravi ko ga je tri godine držao u zatvoru, osudio na devet. I to im je bilo malo, neka na to podseti s kim imamo posla. Ubistvo žetelaca, dece na kupanju u gotaždevcu..

  4. Pametni znaju da je ološ zasejana devedesetih godina, od strane državnog vrha, na čelu, s kim ono bejaše?. Nažalost, dugo će, izgleda, Srbija ubirati plodove tog, zlog semena. Osim, ako se u martu opameti Beograd pa to seme baci u smeće, korov isprska pravim pesticidom, i zaseje žito, plemenito. Liči na pesmu s Kosova, zar ne?

  5. Nisu ove analize na nivou intelekta oba sagovornika. Zašto su ga Albanci uhapsili i protivpravno držali u zatvoru kad je građanska opcija?

  6. Uz sve dužno poštovanje pokojnika – laka mu zemlja i pokoj mu duši!, ne mogu da ostanem nem i da ne postavim jedno pitanje, pa makar mi i jezik odsekli: kojim velikim delima je gospodin Ivanović zadužio ovaj narod i ovu državu i tako stekao uslove (ako takvi uslovi uopšte postoje!) da bude sahranjen u aleji velikana?

  7. U Srbiji su se država i mafija zvanično venčale sa dolaskom Slobodana Miloševića na vlast. Srbiji nema spasa, ona je već postala evropski Meksiko.

  8. U ova dva dana većina nasje saznala ko je bio Oliver Ivanović. Pošto vam nije jasno čime je zadužio ovu državu,čitajte sve dok vam ne postane jasno. Počnite od biografije,a posebno obratitepažnju na one koji su bili direktori kancelarije za Kosovo i naročito na ovog koji je sada na toj funkciji.

  9. Ne bih se mogla sloziti vise i sa misljenjem gen.Stojanovica i sa misljenjem gosp.Prelevica

  10. "Moguće je,….malo je verovatno…" Ostaje samo treća opcija kao "gotovo je sigurno".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.