Premijer kreće u kampanju iz Vranja

Ostavite komentar


  1. Ciljna masa radikalsko-naprednog vođe su svakako funkcionalno nepismeni- u bukvalnom i tehnološkom smislu. I naravno paraziti koji su našli uhleblje u ovome što je Duda Ivković najbolje definisao. Nadam se da nas drugačijih ima više.

  2. Тешко нама. Ко преживи све те лажи обећања, живеће сто година.
    ,

  3. Ja lično imam utisak da je ovaj čovek već 5 godina u neprekidnoj kampanji.Stoga mi ovo zvuču smešno.Osim toga sam vođa je rekao da će negova kampanja trajati samo 5 dana kad bude na odmoru.
    Pitanje je i kako će obezglavljena Srbija funkcionisati tih 5 dana.Plašim se za nas.
    Putujući cirkus je već krenuo iz Vrbasa,pa Niš,Prokuplje,Vranje….nastaviće se.

  4. Premijer resio da prvo iz Vranja kaze nam jos sranja .
    Bolje bi mu bilo da kampanju zapocne iz neke banje
    kad je Nikolica vec zaklo ko vuk janje .
    Premijeru bio si nam ti jedina nada
    ako odes ja se plasim da ce pasti vlada
    Oj ti mudri staresino bez tebe smo saka jada
    glasacemo svi za tebe protiv stranih vlada
    jedini si sto se neboji
    kravata ti uvek dobro stoji
    sa lazima tvojim srpski narod ko stoka se poji

  5. On ce to da odradi sa autobusima koji moraju dovoziti odusevljene sendvic mase, ali taj cirkus je manje vazan.Za njega je najvaznije da je RIK njegov, da je kontrola i brojanje glasova njegovo. Tada moze da napumpa koliko god zeli i koliko mu treba. I to ce upravo tako da bude vec u prvom krugu . Tako i nikako drugacije.

  6. Moze da krene i sa meseca, sudbina mu je zapecacena 100%, nece biti pobednik ni u prvom ako Bog da ni u drugom krugu. Izvrsice se kompletna mobilizacija svih protivnika diktature i Diktatora A.V. i SNS-a sa svim svoji podrepim musicama koji sebe nazivaju koalicionim partnerima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.