Premijerka podržala izbornu listu SNS

Ostavite komentar


  1. Moja podrška ONOME KO UKINE SRAMNE PENALE ZA PENZIJU ILI IH BAR PROGLASI NEVAŽEĆIM ZA PENZIONERE SA 40 GODINA STAŽA KADA NAPUNE 65 GODINA (KAO U VEĆINI EVROPSKIH DRŽAVA). Kratko i jasno !

  2. A eto, do juče je Vučić predvodio rušilačke demonstracije protiv gej parade i zastave duginih boja. A danas se „podržavaju“

  3. Bas sam strepio ,hoceli Ana da podrzi ovu listu,sada mi je pao kamen sa srca.Pozdrav za Anu Brnabic-nasu Moniku Beluci, zena fatale !

  4. Zar pozicija premijera, predsednika skupsine, guvernera NBS i jos mnoge ne bi trebale biti rezervisana za nestranacke licnosti?
    O kakvim postenim izborima, drzavi i moralnim i svim drugim nacelima mi onda ovde govorimo

  5. Vucicu, ovu sramotu ces platiti posebno. Dovesti nesto sto je bilo nista da vodi sve u Srbiji!!!

  6. pobogu zar se koliko pre mesec dana niste obavezali da neće biti funkcionerske kampanje ?

  7. E sad mi je nekako lakse.!!
    Neznam sta bi bilo bez fikusovog potpisa????!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.