Premijerka se poistovetila sa partijama koje guše medije

*Snježana Milivojević: Jedina razlika u vaspitanju i pristojnosti, što možda nije malo *Ljiljana Smajlović: Šteta što je između javnog dijaloga i Vulina izabrala Vulina  * Vesna Marjanović: Štiti privatne interese pojedinaca okupljenih oko SNS
Tri meseca od izbora za novu predsednicu vlade, Ana Brnabić neprijatno iznenadila medijska udruženja i javnost

Ostavite komentar


  1. Iz narodne pripovetke …" čuvaj se ćosava muškarca i bradate žene".Naravno, samo kod nekih, ožiljci na ljudskoj duši bude ono najbolje u njima.

  2. Milivojevic: …"Brnabić vaspitana i pristojna osoba koja sebi ne bi dozvolila arogantne i agresivne ispade."…
    Samo polako, pokazace ona pravo lice i tada necete o njoj ovako misliti gospodjo Milivojevic. Zao mi je sto ste naseli!
    Zivi bili pa videli.

  3. A šta vas iznenadjuje. Sa kim si takav si. Ili ti oćeš preko noći da postaneš Evropejac a do juče si se drao Karlobag, Karlovci, Ogulin Virovitica. Obukla braća carevo nivo odelo pa hoće u disko Evropa

  4. Ovi što su imali neka očekivanja od Brnabić, pa su sada razočarani, treba da znaju da Vučić nije nju postavio tu da talasa i pravi rezove, nego da poslušno simulira funkcionisanje premijerske funkcije.

  5. Jos jedan dokaz burazersko-kumovski sistema u srbiji,da li smo se mozda ponadali,pa sad iznenadili?
    "Pristojna Srbija mora da pobedi laz,ne rad,bahatost i bezobrazlik"

  6. Haha vidi ovih 47 botova sto glasaju negativno.Pa to cela smena cita "Danas", ko zna mozda im nesto i udje u glavu?

  7. Emotivna reakcija može da nastane samo u trenutku kada se događaj desi i to samo kod pojedinca. Ali kada "pokret" izda sramno i uvredljivo saopštenje u kome ne brani svog "lidera -dezertera" iznoseći "činjenice "kojim bi ga odbranilo od temeljnog istraživanja KRIKa, već, napada činjenicu da je Ministar odbrane-DEZERTER zaist napravio niz krivičnih dela time da je Dojčinović" narkoman" ne može se smatrati "emotivnom reakcijom", jer ga potpisuje ceo "pokret" dan kasnije hladne glave. NJena tvrdnja da: "da su Vranjske dobile pomoć od 150.000d, a Vranje oko 4,5 miliona dinara", treba da kaže koje "Vranje". Naime radi se o tome da je ovaj novac pod maskom "Vranje" isplaćen prorežimskim elektronskim medijima,osnovanim pred izbore i čija je jedina funkcija veličanjeVođe. Sada i slep vidi da ona koja nije član ni jedne stranke, ipak favorizuje TU JEDNU STRANKU. Sada je svima jasno da ona nije naš Premijer , jer je na tu funkciju postavljena(nije izabrana od strane naroda), kao što ni ON nije NAŠ "Predsednik" , dokle god je i dalje predsednik stranke. Pametnom DOSTA.

  8. cemu cudjenja i zalopojke,ovo je vec vidjeno od 90 tih na ovamo!vlast ista-onda junosi-sada seniori sa dugim stazom u politici,novim tehnologijama laganja i obmane,a mi na nivou 19 og veka i vlasti obrenovica(procitaj radoja domanovica) .vucic,dacic,gojkovic politicke lisice,gledaju da prebace odgovornost na VUKOVE!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.