Premijerka Srbije danas i sutra u poseti Luksemburgu

Ostavite komentar


  1. G-din premijerka je svoju cimerku vodila u Luksemburg vladinim aviononm. Doticna Milica joj nije supruga vec samo cimerka i NEMA PRAVO da je vodi bilo kuda o NASEM TROSKU VLADINIM AVIONOM. Neka njena „partnerka“ plati sebi kartu i leti obicnom linijom. Za luksemburskog premijera je drugacije, kod njih su istopolni brakovi legalizovani i on ima supruga. Nemam nista protiv LGBT populacije, da mi ne prisijete homofobiju, samo da se zna ko i zasto placa SNS bahacenje.

  2. A nema onoga „Premijer sa supugom primio nasu premijerku sa partnerkom“.Skarednostima nikada kraja. A ko placa za „partnerku“?

    1. Istinito zvuči „premijer luksemburga sa svojim mužem primio premijerku Srbije sa njenom ženom“ i tako bi trebalo tu vest prenositi bez ikakve uvrede i zajedljivosti jer je to njihov izbor i tu ne bi trebalo niko da ima ništa protiv, pa tako da onda vidimo i kakva je reakcija naših građana u Srbiji na ovu vest.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.