Pripreme za izbore u SNS: Čistka je kampanja ili dokaz smenjivosti?

Pripreme za stranačke izbore u Srpskoj naprednoj stranci

Ostavite komentar


  1. Očistiti stranku od lopova. Svako ko nije radio kako treba trebalo bi smeniti.

    1. Vidi u kakvoj sam ja zabludi bio i mislio da je uviđajni prefiks „lopov(čina)“ bio namenjen samo ovima iz tzv opozicije kad ono i u ovoj stranci ima takvih te se najavljuje „metla“. Da li je to moguće? Neka se ne uzrujavaju takvi ako ih ima, a ima ih ohohohoho, neće njima ništa faliti. Stradaće oni koji nisu iskazali odanost i vernost stranci i to ‘do daske’, zatim oni koji su se drznuli da malo razmišljaju svojom glavom ili ih je počelo da bude sramota i poneki zbog griže savesti. Biće „provetravanje“ uz blagi povetarac tek toliko da se ‘vlasi ne sete’!

  2. Ašta je sa malim TITOM u SOPOTU-čovek privatizovao opštinu

  3. Ako Vučić reši da pusti Jutku niz vodu (što bi bio u najvećem interesu SNS-a), da li onda s Jutkom padaju i oni njegovi bukači što su mu organizovali skupove podrške pred zgradom Suda? Odnosno, što bi rek’o Jutka, da li će neko njih da ih iz Partije šutka? Jer stvarno nema logike da Jutka dobije popije pedalu, a ovi koji ga javno i otvoreno podržavaju ostaju kao da s enipta nije dogodilo! Po čemu su oni bolji i korisniji za SNS od Jutke?
    A inače, ti skupovi nisu nikako nasilje, još manje pritisak na Sud? Ali da, ti skupovi su svakako najoibičnija svinjarija i seljoberski prostakluk!

  4. A šta je sa Džokejem iz St. Pazove? Lokalni kabadahija SNSa

  5. Treba dati sansu novim mladim ljudima,oni koji su smenjeni ilin nisu dobro obavljali svoje zadatke ili se nisu dovoljno angazovali u postizanju visokih rezultata.

    1. Ono kakav ste sve šljam, pored sopstvenog, primili, i primate još uvek, pravo je čudo kako opstajete. Neće to još dugo da traje i sve će to doći na svoje mesto nekog skorašnjeg dana. Bavili ste se, i još uvek se bavite, pitanjem kvantiteta, a kvalitet je uvek bio na marginama. E, to po nekim prirodnim zakonima, nepisanim pravilima i shodno već viđenom iz bliske i malo dalje prošlosti jednog dana dođe na naplatu. Bojim se da ste kasno uočili taj problem jer se tektonski poremećaji već osećaju.

  6. odavno su trebali unutar stranacki izbori da budu ,na svake dve godine ,a ne na svake 7/8

  7. odavno je trebalo da se sns probere jer ima sta da probere a ne profiteri da nam vode stranku

    1. Tesko da ima nesto pametno da se probere ne racunajuci tebe, ti si SNS olicenje? Inteligentno I pametno celjade?

  8. Treba se poštovati zalaganje u trud članova a oni koji su se šlepali uz druge-adios!

  9. Tako i treba! I dobro proveriti ko sta radi i ko je kakav. Razgovarati sa clanovima i simpatizerima sto vise jer oni najbolje znaju situaciju u svom mestu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.