Priveden jer je držao kritički tarnsparent namenjen Vučiću?

Ostavite komentar


  1. Svaka čast, ovaj čovek je skupio hrabrost i stao na crtu, bori se protiv robovlasnika i diktatora, nije kao ostala stoka koja poslušno ide na klanje.
    Jedan njegov dan koji provede kao slobodan čovek vredi više nego 100 dana jednog roba.

  2. Cini mi se da ja nisam nesto dobro razumela ili je to stvarno tako ,da doticni gospodin sam organizuje bez podrske nimalo prijateljske bliske susrete sa predsednikom Vucicem,pa mi nije jasno da li mu je potrebna medijska popularnost i sta zeli na taj nacin da postigne i kakav tretman da ima?

    1. A kakav TRETMAN bi po Vama trebalo da ima? Iskazao je hrabrost da protestvuje protiv diktature kriminalaca i zato pokušavaju da ga uplaše i odvrate od budućih namera. Ako još neko u Nišu (i šire, naravno) stisne petlju i pridruži mu se, probudiće se nada (ne svačija, očigledno).

  3. Sa Bučićem i njegovi naprdnjacima skliznuli smo, ne u 1990. već u 1946. godinu. Ni traga od demokratije danas.

  4. U jednom selu nadomak Valjeva, sredinom sedamdesetih godina proslog veka, bio jedan siroma’ čovek, bez krova nad glavom i bez ikog svog, koji nije imao gde da prezimi zimu, pa bi početkom svakog oktobra praktikovao da na javnom mestu opsuje vlast i državu i tako sebi obezbedi 6 meseci krova nad glavom, to jest zatvora. Što bi rekao Lane: „Ne znam što sam se baš ovoga setio, ali ko zna možda nekom zatreba…“ Samo se nadam, s obzirom u kakvoj bedi živomo, da ovo neće postati masovna pojava. Podrška gospodinu iz Niša.

Ostavite komentar


Politika

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU 10

Žiofre: Buduće ime za Srbiju je EU

Francusko-srpska privredna komora (CCIFS) organizovala je večeras u Beogradu Gala veče povodom 15 godina rada pod nazivom ''Dobrodošli u budućnost", a tim povodom šef Delegacije EU u Srbiji Emanuel Žiofre naglasio je da je "EU buduće ime za Srbiju", prenosi RTV.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.