Priveden student sa karikaturama Vučića, Gašića i Vulina

Ostavite komentar


  1. Znaci, docekale karikature svoj red da budu uhapsene. Lepo! Hoce li biti uhapseni i natpisi „Bulevar Ratka Mladica“ i njihov autor?

  2. Drzali ga „knap“ koliko mogu da drze građanina, za to vreme besomucno zvali tuzioca da tuzilac „osmisli“ delo, tuzilac zvao svoje nadređene, pa posto nisu mogli nista jer momak nista zabranjeno nije ucinio, izmaltretirali ga 4 sata i pustili. Podrska momku za sve osim za plakat sa imenom inspektora Milenkovica. Ne vidim razlog za glorifikaciju inspektora koji je samo radio posao koji mu je u opisu radnog mesta za koji ga placaju građani Srbije

  3. Ma samo kod nas svako radi sta mu padne na pamet,jednom recju siroka demokratija. Prete drzavnom vrhu,zatvaraju i maltretiraju gradjane,vredjaju i samog predsednika. Stvarno bi trebalo uvesti neki red i postaviti granice. Demokratija je jedno,a anarhija nesto drugo. Ovo ide ka anarhiji sto niko normalan ne podrzava,dajte da se unormalimo

  4. Lenku:tačno je da je inspektor Milenković SAMO radio svoj posao,ali čoveka zbog toga hoće da likvidiraju!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.