Profesor Radenović: Ponosan sam što sam na listi SNS, postao sam deo istorije

Ostavite komentar


  1. Kada profesor univerziteta ovo kaze, pred svrsenim studentom Pravnog falultefa i zenom koja ja zavrsila vecernji fakultet bez ikakvih referenci nije ni cudo sto nam se ovo desava. Sram Vas bilo vajni profesore. Ostamotili ste se za sva vremena i u tom smislu necete biti u fusnoti.

  2. Provalio si u tim godinama da od matekatike u ovoj drzavi nema leba. Bolje kasno nego nikad

  3. Sta je ovo? Sta je sa vama ljudi? Da li ste toliko slepi? Kamo sira slika? Vi ste dobili nesto, i smatrate da je to za drustvenu dobit. Ja nemam reci za vase bezumlje.

  4. Poštovani profesore,Vi ste ridjeni u selu Dobra Boda,u selu koje je podnelo velike žrtve u Velikom ratu.Mnogo Vaših seljana dalo je svoj život jer nisu trpeli okupaciju i stranu vlast.(bugarsku).Mnogo Vaših seljana je odlikovano kao vojnici „Moravske divizije“ ili kao junaci „Gvozdenog puka“.Medju njima,siguran sam i Vaši preci.
    Molim Vas,razmislite,šta bi na ovo Vaše pol.angažovanje oni rekli?
    Ili se jednostavno prevrću u svojim grobovima.
    Mnogo treba za čist obraz,a mnogo malo da se on ukalja.

  5. Krvava je istorija koju su radikali pisali a sada peru ruke sa raznim doktorima, profesorima, osobama LGBT populacije…

  6. E, moj profesore, ukaljaste prezime Radenović! Nikada nismo bili podguze muve a Vi nas prodadoste!

  7. Sta li ovaj “ profa “ ( nije vise profesor sada je politicar ) ima skriveno u plakarima ( a koje Sluzba zna ) da se blamira i sluzi $n$ sekti kao paravan ili smokvin list iza kojeg se kriju ( gmizu ) ace , brnabicke , mice ( EPS ) , orlici , atlagici , djuke , pilje , nevene , malovicke i svi ostali seseljoidi sa bratijom i naravno mafijom . . .

  8. e moj jadnice
    nisi ti nista posao, nego si ostao ono sto si vazda i bio – pacer !
    a da ces postati deo istorije i to one koje ce svi zaboraviti i kojoj ce se suditi uskoro – to ce svakako da ti se desi !

  9. Au kakva propaganda, ovo je degutantno. Matematicar neka pogleda spoljni dug, a sve te puteve su zapoceli ti “prethodni” koje pljujete. Za matematicara je dobro pitanje cena po km i koliko puta se rusio potporni zid, kao i koliko se ko ogradio.

  10. U Japanu se jedino učitelj ne klanja caru.Učitelj stvara čoveka,budućeg nosioca sistema,u Danskoj najbolji idu u prosvetu….zašto neko devalvira to divno zanimanje da bi se našao pored trenutnih pojava,braneći njihova nedela.

  11. Kad ovako govori profesor matematike, nema nam spasa! To će se sigurno izučavati u istoriji.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.