Proširenje EU biće prioritet nemačkog predsedavanja uprkos pandemiji

Ostavite komentar


  1. Nemojte da farbate ljude bez veze. Srbija nije zatvorila nijedno jedino poglavlje. I da počne nešto da radi oko zatvaranja, te da se to stavi na prioritetnu listu, nema šanse da se zatvore ova otvorena do 2025 godine, a kamo ona neotvorena.

  2. Zapadni mediji vec duze vreme javljaju da je Srbija napustila put ka EU i okrenula se Rusiji i Kini! To se iznutra najbolje vidi da je Joksimovicka gurnuta u stranu i naredeno joj je da ne radi svoj posao a Brnabicevoj su puna usta svih okolo koji mrze Srbe koji su, eto, sasvim ispravni. Kuburovicka se vise ne oglasava a najvece primedbe EU su upravo u oblasti pravosuda! Dakle, sve u svemu Andrej Vucic nas je predsstavljao na paradi u Morkvi i time je receno sve! Zato se i uzimaju skupi krediti a EU je sve dalje!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.