Protest u Kragujevcu: Vučić živi u svom virtuelnom svetu koji pokušava da prenese građanima

Ostavite komentar


  1. Vidi se ko živi u virtuelnom svetu.Tačno da se ne trči na 100 metara,ali se vlast dobija na izborima.

    1. Da, na vlast se dolazi izborima. Prvi krug je održan 5-og oktobra 2000 godine, a drugi će biti održan 6-og oktobra ove ili naredne godine. Da sa ovima konačno završimo.

      1. Да Марко….коначно и то ћемо дочекати….надам се да ће народ овог пута бити много паметнији него што је досад био….и Крагујевац да коначно добије градоначелника који ће га побољшавати,а не уништавати!

    1. Djubre botovsko. Dodji da zivis u ovom gradu, pa onda lupetaj. Najveca bruka Kragujevca je Kradomir „gradonacelnik“ koji na radno mesto dolazi iz Beograda „s mene pa na ustap“ kolima pod roptacijom.

      1. Ovo je ogledalo nekih koji bi na vlast bez izbora. Kakav je to govor mržnje, vredjanje komentarora,toi govori o osobi koja se potpisuje kao KG više nego bilo šta drugo.Njemu je očigledno potreban stručnjak iz druge oblasti ,u belom mantilu. Treba da se stidite i ja kao Kragujevčanin, kaldr,aš, stidim se ovakvih koji ruže Kragujevac. Ni jedan vlast nije dobra za narod,ali ovakvim načinom protesta( pa videli smo sinoć,a vidi se i na video snimku Glasa Šumadije koji objavljuje i Danas, koliko je bilo ljudi. Pa neće pravi gradjani da dolaze sa ovakvima koji govore „djubre“ i slične ružne reči. Stidim se ovakvijh koji se potpisuju kao KG.To nisu Kragujevčani.

        1. А ти „добри Самарићане“ који себе зовеш Крагујевчанином вероватно живиш на доврим ногама па ти овакво стање одговара….и ја сам била једна од милион док нисам видела да ти и теби слични живе у овом јадном Крагујевцу добро и одговара им овај лоповлук који нам „Крадомир“ представља!….зато чути и не називај протесте лошима,тај народ је бар нешто протествовао док нису теби слични одлучили да униште и то….јер им је добро у лоповском Крагујевцу где се мито и несавест више цени него образ

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.