Proteste građana u Srbiji podržalo 84 profesora i saradnika FPN

Ostavite komentar


  1. Ja,Sergije Miletic,diplomirani politikolog prve generacije FPN, ponosim se danas vasom podrskom.

    1. A, da li ima i nečasnih profesora? Verovatno su to oni koji nisu na ovom spisku, posebno oni sa Pravnog fakulteta?! Ne znam, samo pitam?!

  2. ‘Ajde Pravni! Profesori Pravnog fakulteta čega se i koga plašite. Ovaj vaš bivši student, koji je studirao 6 godina (!) i koji se u životu pravom nije bavio, niti ima minut staža bilo gde izvan politike kao radikal (što je i danas) ubi nas svojim pravnim neznanjem i nesposobnošću!

    1. Ponosan sam sto je jedan potpisnik, profesor FPN, covek sa kojim sam zavrsio skolu i stidije. ”Zivela akademija, ziveli profesori!”.

    2. A neeeee Teodora, neeeee, od njih ce dobiti podrsku sadasnja vlast na celu sa njihovim mezimcima Vojislavom Seseljem i Aleksandrom Vucicem…
      Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Sima Avramovic je postao najobicnija trulex radikalska krpa a Pravni fakultet promoter desnicarsko profasistickih ideja !!!

  3. Bravo za FPN! Svaka čast i vama i profesorima i saradnicima sa Filozofskog! Hvala vam. Vi ste pravi intelektualci i humanisti. Dosta je bilo ovog prostačkog cirkusa u koji je SNS pretvorio Srbiju.

  4. Primetno je da dobar deo redovnih profesora, kao i dekan, ali i neki docenti, nisu pronašli interes da podrže proteste. Lapo- lapo, što bi rekli studenti. No, do juče je i to bilo nezamislivo. Meni je za posmatranje „kretanja“ u društvu interesantan N1 sajt i njihova cenzura, te snažno profilisanje komentara. Deluje da imaju bipolarni poremećaj: kao da su oni (su)organizatori protesta, ne propuštaju komentare suštinske kritike braće Trifunović, sa jedne strane, ali i suptilno podržavaju vlast, simulirajući „demokratičnost“ propuštanjem komentara banalnog tipa, sa druge strane. Vrlo interesanta pozicija ove „medijske“ kuće…

  5. Ha, ha… a koja je razlika između docenta i docentkinje, ili asistenta i asistentkinje. Ne samo pismenima nego i nepismenima je jasno da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi kada čuju kako se neko zove. Jel to u duhu vaše rodne ravnopravnosti ili ne?

  6. nista sada kada potpisu profesori, mislim da djilas automatski dobija bar 51%… nema druge… :)))))

    1. Ako se Đilas kandiduje ili bude postojala i najmanja sumnja da će to uraditi, badava im i 1000 profesora. Izbor nam je mnogo loš. Đilas je svoju „demokratiju“ dokazao u DS-u… uništio ju je. Danas ih niko ni ne spominje. Glavne vedete su Jeremići, Obradovići, Veselinovići, Trifunovići i nažalost, Kojo ( koji se već po sopstvenoj izjavi pokajao zbog Jankovića). Šteta..

    2. Đilas zbog ovoga neće dobiti 51 %, ali će se zato tačno znati ko ne želi da bude deo vašeg naprednjačkog brloga. Svaka čast profesorima.

  7. Vezbajte, pa kad dodju izbori, da vidimo za koga cete glasati. I ne razumem vasu podrsku. Kome i cemu? Objasnite narodu lepo zasta se i za koga zalazete. Mi studenti ne delimo vase misljenje, a i vasi stavovi na predavanjima nisu u interesu Srbije. Pozdravlja vas Soros.

    1. Zasluzio si dva sendvica ali ipak da ti objasnim nesto! Koalicija koju predvodi AV moze na izborima da pobedi sa 99,99% glasova ili ako bas zelis kao kod nekih demokratija kao sto su ruska, iracka za vreme Sadama Huseina, severnokorejska ili kubanska sa 104,54% glasova. I mozda u ovoj zemlji koalicija AV nema dostojnog rivala… Ovo ozbiljno mislim i kazem.
      Ali, da je trenutna vlast koju predvodi AV iznikla iz mraka prelogicarskih vremena, da je masovno podrzava sendvicarski polusvet kome slama i diplome analfabetskih kurseva vire iz dzepa, iznikla je i ona trenutno uvodi anarhiju haosa i gasi svetlo civilizovanog zivota u Srbiji. I jos ako vam je Petre Nenadicu lakse kao i vasim istomisljenicima, smatram da su sve parlamentarne stranke u Srbiji saucesnici u svem ovom zamesateljstvu i da je temelj ove propasti izliven nacinim na koji je donet ustav ove teritorije koja se zove Srbija !!!
      Borise Tadicu, Tomislave Nikolicu, Vojislave Kostunico i Ivice Dacicu kao da to moze pljuni pa zalepi i daj na RTS i Politiku, o ostalim zidnim novinama i da ne govorim, da okameni i ucvrsti pljuvacku!!! Ne drzi to dugo braco moja draga !!!

    2. Nisi ti nikakav student nego obican lazljivi bot. Pitanje je da li imas i zavrsenu srednju skolu. Inace Soros je dobar sa Vucicem i finansira SNS.

    3. Prosledicemo tvoj komentar vucicevom savetniku za Kosovo, Sorosu Jr. … A sto se glasanja tice, … Prvo ce da se glasa u Upravnom Odboru RTSa, pa tek onda na vasim izborima. U protivnom, ti i Vucic mozete sebi da organizujete sledece izbore u njegovom vinskom podrumu u Jajincima …

  8. Pa svaka cast profesori, treba iostali da vam se pridruze, sad neznam kako ce vas AV nazvati, posto obraza nema, i nije naucio da razgovara kao sav notrmalan svet

  9. Mene samo zanima jedna stvar, a to je, ako dodje do promene vlasti I ako posle toga ne bude bolje hoce li svi dati ostavke. Podrzali su profesori FPN I DOS I one posle njih isvaki put sve gore I gore.

    1. netreba davati ostavku nego opet treaziti oatvke i promene , jer je vlast kvarljiva rabota

  10. Interesantno je da se i među potpisnicima Filozofskog i među potpisnicima FPN nalaze osobe koje su svojevremeno bile popisane u „Vučićevih 1000″(Radoš Ljušić i Dragan R. Simić)

    1. Zanimljivo za Simketa…valjda yadnji mandat dekana…jos da demonstrativno kao 1998. i daju otkaze…

  11. Ah, potpisnik je i Slaviša Orlović, režimski pol.analitičar, koji se kao takav nalazi na jav.funkciji član Visokog službeničkog saveta Vlade i kao član Konkursne komisije Vlade sprovodi javne konkurse za popunjavanje položaja, zajedno sa prof. D.Simeunovićem, neispunjavajući zak.uslov – nisu stručnjaci za drž.upravu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.