Kako smo dezinformisani o protestima u Beogradu?

Ostavite komentar


  1. Da li smo pre par meseci imali pritisak na RTS zbog troškova nekih emisija i zaposlenih? Naravno, nestranački. Zatim su se građani spontano okupili posle ove tragedije s početka meseca-opet, nestranački. A onda su protesti organizovani od strane opozicionih lidera, iako su to negirali, pa su sa tih protesta upućeni zahtevi, naravno-opet nestranački. Onda su u međuvremenu zemljoradnici blokirali saobraćajnice, uputili zahteve, naravno-nestranačke. I sve vreme se traže smene političkih funkcionera sa osetljivih pozicija, traži se gašenje medija ili kontrola od strane opozicije, vrši se pritisak na narod da ako se ne slaže u potpunosti sa opozicionim zahtevima, onda je glup i zatucan sendvičar. A da li je baš sve tako? Šta je realno? Ugasite realiti programe, cenzurišite emisije sa nasilnim karakterom, ugasite glupave muzičke emisije, bljutave serije(ali na svim televizijama), smenite REM, dresirajte navijače… I vratite narodu vlast! Samo, šta će narod sa tom vlasti? Da je opet da u pogrešne ruke? Jer nažalost, nema dobrih kandidata!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.