„Protiv režima“ u Smederevu

Akcija Demokratske stranke

Ostavite komentar


  1. Ko je uoste ovaj covek I zasto je bitan ?? Sta je on u svom zivotu uradio ? Sta je po profesiji, koju je skolu zavrsio I za koji vremenski period ? Kad to bidem cuo, onda mogu da ga saslusam. Javite to Šuletu.

  2. Kome oni vise da kazu nesto pametno.Od kad nisu na vlasti ova zemlja je zivnula i staje polako na noge.A njima daleko lepa kuca vise.

  3. I ova navodna akcija će ih posvadjati, imaju manje od 4o opštinskih odbora , mada imaju duple u večini tih opština, duple odbore, predsednike i pečate, još od stranačkih izbora.

  4. Ovi iz DS-a stvarno misle da su jos uvek bitni i vazni na politickoj sceni Srbije? Hahahaha…Bolji vic nisam cuo u skorije vreme.

  5. buba: Što je babi milo u snu joj se snilo. Ma kakav njihov rejting kakvi bagrači. Od toga nema ništa.

  6. Demokratska stranka je duplirala broj napada na sadasnju vlast a ako mislite da cete biti bolji kao stranka ako kudite druge, zaboravljate da vas je narod sa razlogom poslao u politicku proslost.

  7. Ova vlas nije uradila nista vise od prethodne. To trebaju svi da shvate. Svi investitori koji dolaze i koji se sire imaju svoje globalne planove i nesire se zbog velikog vodje vec zbog svojih globalnih planova. Dug drzave je sve veci to je cinjenica i pitam se ko ce to sve da vraca. Tako je se i vodja busao dok je bio u opoziciji. Zasto sada ne odgovara na ta pitanja. A kada smo vec kod obrazovanja kadra DS-a mislim da je stvano tragikomicno pitati pored Nese, Tome i ostalih etarleta koje su u vlasti. Ova zemlja postaje veliki brat gde ce uskoro ruzicasta televizija da nominuje nepodobne koje treba izbaci iz zemlje je ne postuju VelikogVodju.

  8. Kako glasati za DS kada su svi nosioci bivse vlasti DS-a u Pancevu,poznati po bahatosti i aroganciji dok su bili na vlasti,danas presli u SNS da bi zadrzali fotelje i privilegije.Poslednji takav preletac je Peca Andrejic,cuveni clan DS-a koji je sve privilegije iskoristio a sada preleteo kod recikliranih radikala.

  9. Budućnost demokrata nije u Šutanovcu i Milojičiću već u probližčavanju narodu, a oni pokazuju svakim gestom da su protiv naroda.

  10. Pitajte gradjane rodne Smederevske Palanke gospodine Milojicicu Keno, yasto oni nemaju za pun rezervoar, hranu, struju i vodu? Mozda zato sto je bilo bitnije da vi podignete kucetine i zgnete para i para u svoj dzep. A svako ko vam se usprotivi, za njega imate svoje batinase.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.