Prva izborna debata na N1 izazvala veliko interesovanje gledalaca

Ostavite komentar


  1. Najkorisnija stvar koju smo mogli da čujemo u debati je da će Boško da izda, ako dobije priliku. Nije otvoreno rekao, ALI, iz podužeg objašnjenja na pitanje sa kim je moguća saradnja nakon izbora, SVE je jasno. Interesantno je i indikativno da tzv. državotvorna opozicija (inače, poprilično blentava sintagma, pošto to valjda, implicira da su svi drugi državorušitelji, šta li?) kojoj su „državni i nacionalni interesi iznad svega“, nije uspela da se dogovori čak ni oko zajedničke liste za izbore?!
    Da ne otkrivam toplu vodu, jasno je svakom politički pismenom da je među „državotvornima“ dobar deo Vučićevih spavača, ali lepo je, skoro dirljivo, bilo gledati da Boškić to i sam na neki način priznaje. 😉
    Manje korisna, ali zanimljiva stvar je neskriveni prezir prema bivšem partijskom saborcu, koji Jeremić nije mogao da sakrije, a izgleda se nije ni trudio, čak ni pred kamerama. Hipertrofirani ego jeste, možda, uslov za bavljenje politikom, ali je uslov i za, ne baš slavni, izlazak iz nje. 🙂

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.