Prvanović i Čupić: Neophodno formiranje vlade građanskog ili državnog spasa

Ostavite komentar


      1. Ne,nego misli na virus,za koji ti ne možeš da upamtiš kako se zove.Inače,vi nikada nećete više na vlast.Što se tebe tiče,važno je da ti “nisi“ bot,ti si do but-ine.

        1. Do tebe sendviči stižu kad si toliko aktivan na ovom sajtu

        2. Eeee . . . bre . . . “ ljubisa “ . . . na kom to jeziku “ frljas “ tu cistu filozofiju “ a i konstukcija “ misli “ ti je “ a la Aca “ i navijaci , a tek argumenti . . . boze . . . boze . . . gramatika jaoj . . .

    1. Boleština daleko gora od korona virusa danas hara Srbijom, a to je teška botovština slaboumnih i polupismenih Vučićevih trabanata i pudlica.

      1. Znate li vi SzS-ovce da napišete nešto pametno i obrazložite to, ili vam je najlakše da upamtite jednu prostu rečenicu,jer vam je IQ koliki i rejting partije?

        1. NaZadnjacka botino, mora da si im sef posto si u stnju da sastavis slozenu recenicu, ali to ne znaci da ti je IQ veci od broja vodjinih cipela.

        2. Kada vidite ovakvog plaćenika,bez kućnog vaspitanja,vulgarnog,osionog,bez elementarnog obrazovanja,kome ne smeta što je plaćen iz budžeta svih gradjana…I ovakva spodoba je naprednjačka elita kojoj je dozvoljeno da piše komentare.PreCedniče,ako su ti ovo elitni akademci na’ebasmo.

  1. Da li mislite bi takvu vladu izglasao aktuelni skupstinski saziv u kom vecinu ima SnS, ne budite smesni ?

  2. Molim vas da ukinete ove pametnjakovice sto se bore za fotelje da su patriote oni bi pomogli ovom narodu njih ne zanima narod njih zanima drzavna kasa sad ima trba da se isprazni uz pomoc djilasa zato zovu narod da stvaraju vladu mi seljaci kazemo blago onoj zemlj koja ima ovake naucnike u teskoj situaciji traze vlast

  3. Imali smo to 2000. godine, zvalo se DOS, u kombinaciji sa SPS i SPO (bez veceg uticaja). Bio sam posredno deo toga, ali ne preporucujem ni to, ni ovo postojece, a jos manje ono pre toga! Monarhija je relativno dobro funkcionisala dok je Srbija bila samostalna kraljevina, ali prestolonaslednik takodje ne uliva poverenje. Deluje da smo sve probali, i da smo u corsokaku. Mozda nije problem u vlasti, nego u nama?

  4. Strasno, prof. Fizike govori o politici, drzavnom uredjenju i sta bi trebalo…Kandiduj se bato pa onda kazi sta imas…

    1. Profesor je u pravu i izneo bi to , javno , pred gradjane R . Srbije ali znate da nema pristupa televizijama sa nacionalnom gledanoscu ( kao ni ostali delovi opozicije ) osim sto su izlozeni javnoj ( primitivnoj ) difamaciji , lazima , polu lazima ili javnim uvredama . Snz rezim je ne kompetentan , bahat ( Bg na zagadjenoj Savi ) , improvizacija sa “ ugradnjom “ caruje , megalomanski ( nekakvi stadioni , gondole ili sl . gluposti ) a stanje u Zdravstvu je katastrofalno , hvale se srdenjim platama preko 500 Eura a vecina zaposlenih zaradjuje oko minimalca a o penzijama ili gradjanima bez nje , da ne pricam . . . uvodjenjem kineske strategije borbe protiv virusa Cenzura je legalizovana odlukom vlade ( ne objavljene ) a nadam se da necemo obici Kinu po rezultatima zrtava virusa u malobrojnoj R . Srbiji
      Verujem da su ovo medju zadnjim slobodnim komentarima na sajtu Danas -a a i vas novinarski rad ce biti pod cenzurom kao i kod komsija u R . Madjarskoj

  5. Ova vlast jedino o čemu misli je njihov rejting. Briga njih za broj obolelih i umrlih samo da rejting ne pada. I tu su ovi ljudi 100% u pravu kada to kažu.

  6. Profesori i saradnici raznih instituta nisu to postali juce ni prekjuce. Niti od juce kritikuju i pozivaju na spasenje. Spasavaju nas vise decenija od domacih poznatih i imaginarnih neprijatelja. I koga su salonski intelektualci spasili svojom mukotrpnom borbom i svojom kompetencijom!? Samo sebe. Svoje sujete, svoje narcisoidne licnosti, svoje pseudo intelektualne vestine , pseudo gradjansku elitu i materijalne privilegije. Upravo ste svi vi profesori, savetnici, saradnici, akademici onaj razocaravajuci deo ovog drustva. Onaj cinicni, maliciozni deo drustva vec dvadeset godina.

    1. A, vlasnici kupljenih laznih
      diploma su usrecili ovo drustvo. Toliko da su ga svojim naprednim idejama vratili u kameno doba.

  7. Dragi profesore, bili ste moj uspešni profesor a ja vas uspešni student neke 1980. Godine. Tada sam imala takvo mišljenje o vama. Nakon 40 godina vi ste moje veliko razočarenje. Možda i ne biste bili ali ste okruženi mnogo lošim i zlim ljudima. Naša poslovica kaže „skim si takav si“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.