Prve reakcije ProGlasa i opozicije na Vučićevo nametanje datuma beogradskih izbora: Najbolji student prava da još jednom pročita zakon

Ostavite komentar


  1. Створити демократске изборне услове,медији,спискови.
    Без тога нема избора!

  2. Ne treba licitirati sa datumom. Nego kada se sredi biracki spisak, utiša infirmer otvore mediji , ali ne pre 2. Juna. Realno septembar . Skupstina može da donese lex specijalis o tome…. Kao sto su 2020 odloženi izbori zbog pandrmije .

  3. Samozvani Vojvoda, samozvani Najbolji student prava, pa ti Radikali su RASADNIK SAMOZVANCA.
    Gde li je samo onaj Dekan što ga proglasi za naj. Studenta?

  4. Jedini uslov koji treba tražiti je da svi lokalni izbori budu istog dana, da ne bi bilo „selidbe“ birača. I to mora tako i da se kaže, ako odbiju to je javno priznanje da se izbori kradu!

  5. „Opozicija“ želi haos..nered…i svašta….ali ništa od toga..kad god budu izbori. za „opoziciju“ nijo neće glasati

  6. Zasto je sporan datum?Jeste li trazili da se izbori ponove?Trazili ste.Jel’ ih ponavlja?Ponavlja ih.Sad niste zadovoljni datumom?Pa rdjavom ….. i dlake smetaju.Krecite kampanju umesto sto opet kukate.

  7. Svi izbori u Srbiji trebaju biti ponovljeni i to istoga datuma na celoj teritoriji

  8. Opozicija mora da ima plan“B“. Raspisace izbore za 28 april. MUP i Ministarstvo za lokalnu upravu ce i dalje „proizvoditi fantomske birace“. Promena prebivalista sa licnim kartama koje imaju cip se zavrsi za jedan minut. Ministarstvo za lokalnu upravu to pretoci u biracki spisak i gotovo. Mora opozicija da ima plan kako da reaguje na teror Drzave odnosno SNS.

  9. Samo opšti i pošteni izbori! I da se maknu sa scene svi koji su već bili na vlasti! Pokazali su ko su i šta su!

  10. Ko ce ukrotit Vucica. Nije ga majka rodila. Toliko je sebi dao prava da mu ni advokatska komora nemoze nista.

  11. Mene interesuje kao običnog glasača kako smo do sada glasali pod ovim uslovima. Zašto ih nismo menjali posle pištaljki 2000.godine? Šta ako opet ne budu po volji izbori? Šta ćemo menjati? Hoćemo tako u nedogled?

  12. Sremac ja dao dobru ideju da se maknu svi koji su bili na vlasti , samo je zaboravio da su iz današnje opozicije svi bili na vlasti. Ličnosti su nebitne , bitan je kvalitet vlasti šta su uradili za svoju zemlju.

  13. AV je uneo toliko agresije i bahatosti u naše društvo, a ovakva opozicija je prihvatila njegov način ponašanja.Krajnje je vreme da svi odu iz javnog života,a oni koji dodju da ih po zakonu procesuiraju.U ovoj našoj državi ništa nije idealno osim lopovluka i laži.

  14. Draga opozicio.Sada će ova sekta SNS,pokušati na sve načine da vas posvađa i razjedini.Budite jedinstveni i on nema šansi.

  15. Bojkot, svih izbora dok je ova sekta na vlasti. I to potpuni bojkot, pa neka im glasaju clanovi i simpatizeri. Da vidimo ko je ko i da se pogledamo u oci. A ne ovako, svi ga psuju i pljuju a dobije mnogo glasova.

  16. Izbori na Voždovcu su već pokradeni.. vi raspravljate o datumu izbora. Blokiraj bre odmah ceo izborni proces.

  17. Najbolji student prava se ne razume u kalendar,ekonomiju,poljoprivredu,prosvetu ,a tek u ljubaznost,pravdu,ljudskost,čovečnosti…..,a u pravo još po naj manje!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.