Prvi na listi SNS u Pirotu aktuelni gradonačelnik Vladan Vasić 1Foto: Z. Panić

Sinoć je u Gradskoj izbornoj komisiji u Pirotu predata prva odbornička lista pod nazivom “Aleksandar Vučić – za našu decu”. Prvi na ovoj izbornoj listi na lokalnim izborima biće aktuelni gradonačelnik Pirota Vladan Vasić.

Vasić je u izjavi medijima posle predaje odborničke liste, pozvao sve birače u Pirotu da na izborima podrže ovu izbornu listu. Vasić se zahvalio velikom broju Piroćanaca koji su podržali ovu odborničku listu jer je u rekordnom roku prikupljeno 1.950 potpisa građana.

Vasić je kandidat za gradonačelnika. Pozvao je birače da podrškom liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, na predstojećim izborima, građani izaberu da se Pirot još snažnije razvija i napreduje u narednom periodu.

-Moram da izrazim veliko zadovoljstvo zbog ogromne podrške naših sugrađana koji su nam dali podršku i omogućili da u rekordnom roku prikupimo preko 1950 potpisa i prvi predamo listu koja će se zvati “Aleksandar Vučić – za našu decu”. Čestitam i svim odborničkim kandidatima. Očekujemo ubedljivu pobedu 26. aprila i praktično od danas kreće naša kampanja – rekao je Vasić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari