Prvi nastup „Samoodbrane“ u Kragujevcu?

Ostavite komentar


  1. Moja podrška i vašem dolasku i vašem trudu.Ali neću doći,jer sam se zakleo sam sebi da više nikada neću izaći ni na kakav protest,zbog skotova koji su nas sve izigrali posle šetnji,protesta i pada Miloševića.

    1. Pa ti sedi kuci dok ti vila Ravijojla ne donese na poklon svetlu buducnost. Stvarno vas ne razumem ljudi, pa ko ce da se bori za vas ako vi necete? Nije ni cudo da vas naprednjaci jasu ko mazge.

  2. Kragujevčani spremite se. Stiže elita da vam objasni šta vam je činiti, pošto se eliti čini da vi to ne shvatate i ne razumete.
    Rećiće vam oni šta treba raditi, da se ostvare njihove umne namere, bez ostupanja, do zadnjeg kragujevčanina.

    KG KG KG

    1. verujem da bi mnogo srećniji bio/bili da ne dolaze. Ne uklapaju se u šemu SNS ovaca, mi napred a Evropa kaska za nama! Sveža voda bari ne prija, baš ste nesrećni, vi rukopoloženi srećnici čaršija po Serbiji!

  3. Možete da napravite tribinu i u Nišu, učinićete nam čast.

  4. Da li će govornici pričatio o Beogradu na vodi , zbog čega ne bi došao da ih slušam jer smo sve to već čuli hiljadu puta u medijama, ili će pričati o lokalnim temama koje muče Kragujevac , o kojima treba neko da ih upozna pre dolaska i predložiti rešenja. Dok kod neko sa strane dolazi i ne razume da u Kragujevcu ne treba da priča o Beogradu, poseta takvim skupovima i podrška će biti simbolična !!!

    1. Rade da li treba čitati Erih Mariju Remarka u Kragujevcu npr. njegovu „Trijumfalnu kapiju“ da bi to bio zadovoljan

      1. Slobodane nisi ukapirao…neka arhitekta Bakić priča o Beogardu na vodi u Beogradu a ovde neka Dušan Soković arhitekta porodice Nikolić koji je bio na čelu Komisije za planove godinama i koji sada potpisuje 80% projekata u gradu (jer su svi tražili samo njega da bi im namestao bolje sulove) i koji je projektovao onu betonsku skalameriju na jezeru Bubanj , priča da li je dobro da se gradi Autobuska stanica pored jezera Bubanj sa zaštićenim vrstama ptica ako uopšte razumeš o čemu pišem !!!

  5. Srbima bi u Beograd ili u Donju Kurovnicu mogli čoporativno da dođu Sokrat, Isus, Spartak, Đordano, Galileo, Leonardo, Che, Einstein ….srbi bi ih razapeli pa čerečili i psima bacili.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.