PS: List Danas i Nikola Lunić da upute izvinjenje biračima i članovima Pokreta socijalista 1Foto: Pokret socijalista

Penzionisani pukovnik i funkcioner DS-a Nikola Lunić izneo je niz gluposti i laži na račun Aleksandra Vulina u dnevnom listu Danas, ali izrekao i jednu uvredu na račun Pokreta socijalista (PS), nazvavši ga bizarnim, saopštio je večeras Pokret socijalista.

„Nas i našeg lidera možete da vređate koliko god hoćete, od vaše stranke smo doživeli i preživeli i mnogo gore stvari, ali nećemo da dozvolimo da našu partiju i naše birače vređa onaj čija je stranka sprovela pljačkašku privatizaciju, otpustila 400.000 radnika, izgubila Crnu Goru, skoro priznala lažnu državu Kosovo i odvela Srbiju u bankrot“, navodi se, između ostalog, u saopštenju Pokreta socijalista.​

Pokret podseća i Nikolu Lunića i uredništvo Danasa da je parlamentarna stranka, za razliku od DS-a.

„Naša partija ima tri poslanika i u Skupštini Srbije, i skupštini AP Vojvodine, ima odbornike i u beogradskoj skupštini i gotovo svakom gradu i opštini u Srbiji.​ I ako je naša partija koja zastupa građane širom Srbije bizarna, šta je onda, recimo, pokret Janka Veselinovića koji zastupa samo mišljenje Janka Veselinovića?​“, ističu u PS i dodaju da nijedna stranka koja čini takozvani Savez za Srbiju nije osnovala svoju stranku.

Pokret dalje objašnjava da je Đilas napravio stranku „tako što ju je kupio od Dejana Bulatovića“, dok je Jeremić svoju „kupio od Miroslava Aleksića“, kao i da je Aleksandar Vulin Pokret socijalista osnovao tako što je skupio 10.000 potpisa „i to u najgore vreme strahovlade DOS-a“.

Pokret socijalista jeste lojalan i pouzdan partner Vučića i SNS-a, ali PS ne izbegava da samostalno izlazi na izbore.​ 

Samostalno je izlazio na izbore i u Bačkoj Palanci, Kuli, Vrbasu, Kosjeriću, Žagubici, Titelu, Kraljevu, Kragujevcu, Vladičinom Hanu, Velikom Gradištu, Babušnici, Vrnjačkoj Banji, Baču, Sremskim Karlovcima, Irigu i u mnogim drugim mestima i ostvarivao je značajne rezultate.​

„Naš Pokret je na poslednjim lokalnim izborima u Titelu osvojio preko 10 posto, a u Bačkoj Palanci preko 26 posto podrške građana.​ Kako vas nije sramota da vređate te divne ljude koji su izašli na izbore i glasali za našu partiju? To što vi ne vidite i ne priznajete Srbiju dalje od kruga dvojke, ne daje vam za pravo da vređate naše birače širom Srbije“, ističe se u saopštenju Pokreta socijalista.​

PS očekuje i od Nikole Lunića i od dnevnog lista Danas da upute javno izvinjenje njihovim biračima i članovima.

 

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

4 reagovanja na “PS: List Danas i Nikola Lunić da upute izvinjenje biračima i članovima Pokreta socijalista”

    • Molim doticni „pokret“ da zamoli svog sefa da kaze gde se u Kragujevcu nalazi Pravni fakultet na kome je NAVODNO studirao i diplomirao devedesetih godina.

  1. Za mene /4O godina sam aktivno proveo u VJ/ je sramota da takva kreatura/lik uopšte postoji a kamoli da NOSI UNIFORMU i od takvih osoba je istu nemoguće oprati .

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.