PSG danas bira novog predsednika: Sergej Trifunović protiv Aleksandra Olenika

Ostavite komentar


  1. Ko god bude izabran za predsednika PSG-a trebalo bi da nastavi saradnju sa protivkandidatom i ostane aktivan u partiji. To bi bio jedini način da se političko ponašanje u Srbiji uvede u normalne tokove. Svojeglave, osujećene, postupke neka ostave za sobom.

      1. Šta ćemo sa uvredama na račun muškaraca?
        To nosite iz kuće sa sobom, „žene“!

      2. Za to najbolje da pitate Martinovića ili Maju Gojković, oni su stručnjaci za kulturno ponašanje.

        1. Poštovani gdine Kočanj,
          smatram da MI ne treba da budemo kao SNS, te zato ne treba da se vadimo na nekulturu vladajućih snaga. I ne samo na nekulturu, u ovom slučaju je reč i o mizoginiji, nažalost.

  2. Nezna se ko je kvalitetniji od ova dva kandidata ali to kada bi se šalili.Koga kod da izaberu oni jednostavno nisu sposobni da pruze gradjanima ciljeve i mere koje su planirali.Jednostavno to su ljudi koji nisu za politiku zalutali su.

    1. Ajdeeeee!? Misliš da su Vulin, Drobnjak ili Vesić(dopuni sam niz kvalitetnih stručnjaka u Sns, morao bih do ujutru da pišem) kvalitetniji od njih dvojice?

  3. Znate li kada bi posle onakvih tvitova, neko ovakav bio izabran na celo neke stranke ili pokreta u zemljama ozbiljne dekokratije. Nikada. I kako bi se taj pokret tretirao. Nikako. Medjutim to je Srbija. I ovakve traze oni koji su protiv postojecih stranaka i hoce nova lica i nove ljude. Veluki je to „napredak“. U davanju materijala Vucicu da porusi svaku alternativu.

    1. U normalnoj, demokratskoj, zemlji ovakva vlast ne bi imala šanse na izborima ili bi bila pod hitno „skinuta“ a akteri ćorkirani.

      1. @ Kocanj, to sto je ova vlast katastrofalna ne bi trebalo nikome da sluzi kao izgovor da se neprimereno ponasa. Hajde onda da uvedemo opstu praksu da ovakav recnik koriste akademci, prosvetni radnici… Ipak je on javna licnost, a sada neko ko treba i da vodi pokret.

    2. Normalno uz tvoju pomoc i bezbroj intelektualaca visokog nivoa i naprednog pogleda na realan zivot u Srbiji ali iskljucivo kroz prizmu Pinka i Informera, druge da ne uzimamo u obzir?

  4. Provaljena fora još kad je prvi put izvedena, sendvičarčić se ogrne u žensko ime i krene braniti krimose u suknjama o našem trošku, treba zaštiti žene od takvih. Zna se koga i šta je to došlo da brani.

  5. Sergej pravim rečima naziva ljudske karikature koje urušavaju našu otadžbinu i društvo.
    Konačno na čelu jedne građanske opcije neisfoliran čovek bez kompleksa.

  6. Interesantno je kako Kosovo viri kao glogov kolac iz vampirskih grudi srpske opozicije. Sa jedne strane, Djilasova i Jeremiceva strana je objavila ’30 stavki’, dogovora za izlazak na izbore (a realno im ne treba vise od 5), od kojih ni jedna nije garantovanje Narodu Referenduma o Kosovu i bezuslovno usmeravanje buduce politike Srbije u skladu sa rezultatima. Na ovaj nacin, ko god da pobedi na opozicijonoj strani, bi morao trajno da skine Kosovo sa dnevnog reda i posveti se stvarima i problemima do kojih je Narodu stalo. Sa druge strane, onaj Gradjanski deo opozicije, ‘inicijativa i pokreta’, koji ne bi u koalicije, je za to da se Kosovo preda (opet bez Referenduma) , jer je to, bozemoj vrlo ‘gradjanski’ i ‘demokratski’?! Srbija tako ostaje talac Brisela ili Moskve sa nastavkom vuciceve politike i kada Vucic nestane, jer je i opoziciji jasno da je Aca vec pronasao magicnu formulu ostajanja na vlasti u Srbiji: neresavanje kosovske situacije!? Ako opet zamenimo Kurtu sa Murtom, najbolje da se svi iselimo i ostavimo Srbiju Djilacu, Vucicu i Trifunovicu …

  7. Не знам ко је Оленки, али Сергеј … ма, ајте, људи, немојте, молим вас. Уосталом, баш ме брига, ни о Јанковићу нисам лепо мислио, тај ПСГ није у мом видокругу ни за шта.

  8. Sta je opozicija docekala,da je vode glumci i reziseri,pa nije vam ovo predstava…hahahaha

  9. Ako narodu do sada nije jasno sta se u svetu desava onda je zalosno i jadno. Vladari iz senke, podrzavaju diktatore jer njih lako kontrolisu i smenjuju kad se drznu da se osamostale. Diktatori cine usluge „vladarima“ na stetu svoje drzave. Daju im koncesuje,u bescenje „prodaju“ resurse; Energetiku,vodosnabdevanje,gas, struju,bankarstvo, telefoniju, rudnike zlata itd. Za uzvrat ovi ih podrzavaju u porobljavanju sog naroda,time sto im omogucavaju vladavinu,pa i kriminalne radnje sve dotle dok su poslusni. Imamo primere: Milo Djukanovic,Aleksandar Vucic, Zaev,Haradinaj,Taci…Neposlusne su skinuli; Reza Pahlavi, Sadam Husein,Moamer Gadafi…. Onog momenta kad skinu diktatora drzava prestaje da postoji jer je diktator sve institucije potcinio sebi i kad on padne sve je palo. Zar vas tj. nas nije strah od scenarija koji danas imamo?. Jedan covek=Srbija. Ako se Srbi ne opamete i ne skinu diktatora,sledi nam sudbina Iraka ili Libije. Na putu smo da ih prevazidjemo jer nememo resurse koje su imali Libija ili Irak. Jedini odgovor na sve je; izgradnja ne zavisnih institucija koje nisu potcinjene diktatoru.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.