PSG: Nismo iznenadjeni odlukom Ustavnog suda koja bi Malom mogla da vrati doktorat

Ostavite komentar


  1. Napraviti duplikat pečata svakog univerziteta u Srbiji i faksimil potpisa svih rektora pa onda štancovati diplome doktora nauka. Univerziteti se eventualno mogu konsultovati oko naslova doktorata, da teze deluju naučno zasnovano i relevantno.

  2. Istine radi, Ustavni sud je navedenu odluku doneo 30. juna 2022. godine (o čemu postoji Saopštenje na njegovom sajtu http://www.ustavni.sud.rs/page/view/149-102880/saopstenje-sa-9-sednice-ustavnog-suda-odrzane-30-juna-2022-godine-kojom-je-predsedavala-snezana-markovic-predsednica-ustavnog-suda), ali je ista objavljena u Službenom glasniku RS dve nedelje kasnije, odnosno 14. jula 2022. godine. Nejasno je zašto ta Odluka još uvek nije objavljena u Bazi sudske prakse Ustavnog suda, saglasno članu 29. Poslovnika o radu Ustavnog suda (?!).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.