PSG: Siledžija i nasilnik Šapić nije dostojan da bude na bilo kojoj javnoj funkciji 1foto (BETAPHOTO/BEOINFO/MIODRAG TODOROVIĆ)

Pokret slobodnih građana (PSG) ocenio je da je predsednik privremenog organa Grada Beogada Aleksandar Šapić danas ponovo pokazao da nije dostojan da obavlja bilo koju javnu funkciju nakon incidenta na Savskom nasipu kada je aktivisti iz ruke izbio mobilni telefon.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Aleksandar Šapić je danas ponovo pokazao svoju siledžijsku i nasilnu prirodu napadom na ekološke aktiviste koji brane Savski nasip na Novom Beogradu i potvrdio ono što beograđani odavno znaju – da nije dostojan da obavlja bilo koju javnu funkciju, a najmanje gradonačelnika glavnog grada.“ rekao je Stefan Simić, predsednik Beogradskog odbora PSG.

Simić je dodao: „Razumem Šapićevu nervozu, jer je i njemu jasno da je njegova pozicija nakon dva poraza u dve godine i uzurpacija vlasti u Beogradu neodrživa, ali to ne može biti opravdanje za napad na bilo koga.“

„Šapić je nakon izbora 2. juna, kada i treći put bude ubedljivo poražen, morati da podnese račune za sve što je radio: za sve radove bez dozvola, korupciju kod javnih nabavki, pokušaja iznude novog ugovora od Kentkarta i druge malverzacije tokom svoje neslavne vladavine. Beograd zaslužuje gradonačelnika koji će poštovati i one sa kojima se ne slaže i biti na raspolaganju svima koji imaju bilo kakav zahtev, a to nikada nije bio niko ko je nosio dres Srpske napredne stranke.“ zaključio je Stefan Simić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari