PSG: Sporazum sa četiri Pokreta

Ostavite komentar


  1. gospodine Jankovicu ma veoma podao nacin indirektno podrzavate Neustavnu zabranu formirala Politickih Partija gde je zahtev 10 000 osnivaca kao da smo Kina .ukesto da javno istupite i kazete da je to pgranicavanje lobode politickog deovanja Vi plasirate izjave koje najblaze deluju kao propaganda Rezima ,,Građani imaju pravo na političko organizovanje i demokratiju i mimo političkih stranaka ,, drugim recim Vi ste saglasni sto se trazi da ceo Jedan Grad formira Partiju i to u okolnostima kada su grajdani zaplaceni da nece da budu clanovi ,a kamoli OSNIACI opozicione partje ……….dok se gradjani nepobune zbog istinski ogranicenog prava na politicko organizovanje nece biti bolje ……….kazu osnivaju se partije ,pa osniva ih Rezim ……ko moze da istakne jednu istinski opozcionu anti rezimsku partiju koja nij ebliska sa sistemom ,sa policijom i BIA …………..ima 100 partija ali sve je registorovao Rezim ili u bitnijoj meri finasira .

  2. Bice bolje cim vi stignete na vlast
    Cetri pokreta
    Ko ce biti glavni
    I kako ce te podeliti Resore
    I ministarska mesta a da se ne Posvadjate
    Bice Zanimljivo gledati vas na Vlasti
    Nek je sa Srecom

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.