PSG: Zašto se Srbija nije priključila izjavi o bezbednom napuštanju Avganistana?

Ostavite komentar


  1. A koj je poenta takvog poziva? Da budemo „još jedan“ na spisku zemalja koje su se oglasile?
    Mislim da je situacija tamo, koliko god grozna bila, nije nešto što nas interesuje i u šta treba da se mešamo, pa makar i proceduralno.

  2. Sasvim je moguće da naša vlast navija za talibane i likuje nad porazom Amerike i Evrope u Avganistanu.

  3. Izjava o bezbednom napustanju i prijemu Avganistanaca? Neka njih lepo prime Ameri i zapad koji su i doveli do ovoga. Zar i bez njih nemamo dovoljno izbeglica u Srbiji? A vi iz PSG ako hocete primite ih u svojim kucama o svom trosku.

  4. Mozda zato sto se radi o izjavi americkog stejt departmenta a ne o medjunarodno usaglasenoj izjavi, mozda zato sto Srbija kao zrtva americke agresije nema nikakvog razloga da daje podrsku SAD u povlacenju iz zemlje koja je takodje zrtva njihove agresije… A mozda i zato sto tu izjavu nije potpisala nijedna zemlja BRIKS-a (Brazil, Rusija, Indija, Kina, Juzna Afrika), a nasi strateski saveznici su tamo, a ne u Briselu i u Vasingtonu … Tako vam je to, dragi slobodni gradjani sveta iz kruga dvojke.

  5. Pa u Srvbiji vec ima 27,000 izbeglica vecinna od njih iz Avganistana. Nema potrebe da Srbija cini dalje korake. Ove sada izbrgluce, neka prime zenlje koje su vodile rat u Avganistanu pa iznenada napustile ratiste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.