PSS u pismu Vučiću: Lučić i Ćulibrk bili nadležni u Telekomu i u periodu dok je Đilas bio na vlasti

Ostavite komentar


      1. Covek ne lupa nego se neisplacuje. Moji roditelji pokojni otac i majka imaju zajedno 70 godina akcija, znas li koliko je to pa 2 puta posto su 2 godine. Mozes solidan auto polovan kupiti

          1. Dragan, jesu dividende lepe, ja lično poslednju isplatu dobila u iznosu od 32.000 din broj akcija koji posedujem kao zaposlena u pošti – 2.700!

    1. Niko ne pominje rupu od par milijardi eura koje je napravio dok je bio na vlasti i još uvek je na slobodi.

    1. Bio je na vlasti u gradu od dva miliona stanovnika, i ostavio je rupu od milijardu evra pri odlasku sa nje.

    2. Neće vam se dopasti saznanja iz „Djilasovog“ perioda… taj isti Ćulibrk je bio Direktor Telekoma Srpske kada su otkupili 49% MTela i „progutali“ fantastičnih 159M eur MTel-ovih dugova akumuliranih od kada je osnovan, a Lučić postavljen za Direktora da „pospremi po kući“… pa je tu i Arena Sport…. i tako razne neke „zanimljive“ kombinacije…. ali „vrana, vrani oči ne vadi“ tako da je ovo sve samo zabava za plebs….

  1. Taj Djilas neki supermen.Toliko godina vedrio i oblacio sam.Bez saradnika iz vrhova vlasti.Niko da spomene sta je covek uradio u Beogradu. Narod kratkog pamcenja.

    1. Setimo se samo afere podzemni kontejneri, zatim mosta na Adi, koji je koštao tri puta skuplje od predvidjene cene, rupe od milijardu evra u gradskom budzetu. Sve to za vreme Djilasove vlasti.

  2. Dovoljno je samo reci da je gospodin Djilas nakon bivstvovanja na mestu gradonacelnika Beograda zaduzio isti za 1,2 milijarde eura. Najveci dug od postojanja glavnog grada.

    1. DJilas ostavio Beogradu 2 mosta.Kud ćeš više.Naravno da je uzimao kredite.Gradi li ova vlast bez kredita?

  3. Sve treba ispitati. Lučić treba da odgovara za svoje postupke ako se utvrdi da je kriv.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.