Pulmolog Dejan Žujović ide na izbore sa Tadićem i Radulovićem

Ostavite komentar


  1. Sigurni Vučićevi glasovi.E moj Borise:Niko te neće.Ništa nisi naučio u politici.Ako ne možeš da pimigneš nemoj odmagati.Pa Radulović nije bio ni na jednoj tv 2 godine!

  2. Similis simili gaudet.
    Sva trojica imaju istu osobinu – misle da su najpametniji i da sve znaju. I teško stvaraju bliske veze i pronalaze saveznike, što je posledica zajednične im osobine.
    Ovaj savez je iznudjen jer su sva trojica jako sujetni i neće da odustanu od izlaska na izbore. Iako nisu za vlast ovime direktno pomažu vlastima.

  3. Očekujem da se ovom projektu priključe ovi što brane valjevsku gračanicu od potapanja, jogi letači i drugi izostavljeni heroji svih dosadašnjih izbora.

  4. Greska doktore?Ili namera?Ostajete ispod cenzusa pa ti glasovi idu AV.Za Tadica znam da to voli,ali nisam znala i za vas

  5. Ja sam mislio da je ovaj Žujović. slobodno misleći čovek.Tadićeva stranka ne može da prođe cenzus od 3% ni u snu, tako da njegovi glasovi će pripasti SNS-u.

  6. Jadan si Tadicu, zelis da se domognes tih #3% da bi se bar malo finansijski pripomogao. Ne vidim ni jedan drugi razlog da ovo radis, kad odlicno znas da svaki glas za tebe i ove slicne tebi, ide Vucicu. A mozda si se i sa njim potajno dogovorio?

  7. Koliko debeovskih botova u komentarima! Jednako providni kao es(en)esovski.
    Ako je postojao neki lekar tokom korone kojem sam verovao, to je onda doktor Dejan Žujović, tako da mi se ovo čini kao razumna opcija.

  8. Gde je ovde ozbiljna grupa „otete bebe“, ne spominju je politicari a gospodja Ana se bori istinom i stranke u ovoj koaliciji ce od nje profitirati. Nadamo se da je nece prevariti!

  9. Onakon sa strane ko nikad nije bio ni u jednoj partiji niti će ikad biti ,mogu da kažem SRPSKA posla Valjda jedino kada je trebalo skidati Miloševića se narod „okupio“ .I,i šta zajebali (srpski rečeno ) stvari Sad ,oni koji sa strane gledaju drhte od novog rata, šalju, decu ni sami ne znaju gde Ili se besmisleno ukopavaju u neku svoju kućicu praveći zalihe Katastrofa šta se uradilo od ove države jer korumpiranijeg naroda kada je mir teško će se naći Treba nam rat da bi se barem na kratko složili Ovako se samo slažemo da se ne slažemo . Katastrofa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.