PUPS: I Vatikan da se uključi u rešavanje pitanja Kosova i Metohije

Ostavite komentar


  1. Partija penzionrra je sa ovim dementnim stupidnim stavom i izjavama ovakve vrste dokazala da je privezak stranka koja retko samostalno nastupa

  2. Tačno je to da država Vatikan nije priznala R. Kosovo ali je zato nedavno izabran kosovski Nadbiskup sa Prizrenom (inače istorijski glavni grad R. Kosovo) kao središte nadbiskup ije, tako da Beograd, beogradska nadbiskupija i Hočevar nije više nadležan za KiM. Inače Suroi i Pacoli su najbogatiji Albanci na KiM i oduvek su se zalagali za nezavisno Kosovo. Sada što su katolička groblja porušeno to je zato što albanski vandali nisu razlikovali pravoslavne od katoličkih krstača.
    Jedino oko čega može da nam pomogne Vatikan jeste da podrži ideju o eksteritorijalnosti SPC, odnosno formiranja „Pećke pravoslavne države“.

  3. Srbija i Kosovo su dva ovna na brvnu, ovce stradaju i stradaju.Narodu treba pošteno i iskreno reći:Ko želi da ostane neka ostane, a ko ne želi neka sve proda i iseli se i da nastavi da živi.Ovo natezanje nema nikakvog smisla i svrhe, jer narod ionako se ništa ne pita, nego mu se poručuju prazna obećanja i stalno su u statusu ni ovamo ni tamo.Ratom su svi izgubili, smo su dobili oni koji su sve i osmislili.Slušam dnevno ljude koji su sa Kosova došli u Srbiju, i među njima nema jedinstva.Jedni su zaboravili Kosovo, drugi su apatični i očekuju da ne znaju ni sami šta očekuju.Poodavno se politika i političari se poigrali sa Kosovom i sada se igraju sve radi očuvanja sopstvene moći.

  4. Da je ova tzv partija PUPS (Partija uništenih penzionera Srbije) neko i nešto na političkoj sceni i da zaista predstavlja jednu brojnu populaciju u pravom smislu reči možda bi ova, inače, nesuvisla izjava (podrška nekome?) i imala neku svoju težinu. Ovako sve se svodi na onu: trla baba lan………..! Heeeej penzioneri, gde ste, ima vas mnooooogo, probudite se, latite se metli i ove lezileboviće pošaljite u konačnu i definitivnu penziju. Vreme je, valjda!

  5. Pupsovci: zaboravite Vatican ( ‘saveznik’ ustastva I Hrvatske?)!
    Pokucajte na vrata Rusije, SPC-e, RPC (Ruske Pravoslavne Crkve),
    Gde vam je bre, Putin?
    Inace, uhvatit ce vas depresija kada trazite pomoc od katolika I Latina bez Cirilice. Pametu u glavu!

  6. Blago tebi srbski narode. Svi o tebi vode brigu osim tebe samog. Toliko te vole, da i nema potrebe da se za bilo šta brineš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.