Putinova čestitka Vučiću

Ostavite komentar


  1. „da se ujedine napori za suprotstavljanje savremenim pretnjama i izazovima, “
    za Ruse je to EU/Nato ali to nije naš interes.

  2. Radujemo se nastavku strateskih partnerskih odnosa sa Rusijom. Udruzenim snagama odolecemo svim izazovima koji su pred nama. Hvala na cestitkama velikom Putinu.

  3. Rusija i Srbija imaju iskren prijateljski odnos kroz vekove. Uvek su tu kada su potrebni jedni drugima. Tu jaku prijateljsku vezu niko ne može pokvariti, to je bratska povezanost!

  4. Rusiji od srca zelim srecne novogodišnje i božićne praznike.Sigurna sam da ce Rusija i Srbija uspešno realizovati postojeće sporazume i zajedničke projekte.

    1. E moji botovski transvestiti…dal ste žene il ste đojleni ni sami ne znate…ali znate da želite sovjetorusiji srećan božić i novu godinu. Valjda to želiš narodu i građanima sovjetorusije a ne imaginarnoj instituciji tj. državi.

  5. Ova vest je kao da je samo njemu čestitao u svetu, nikome drugome i kao da narod ne postoji u čestitki sem šefa velikog Štrumfa.

  6. Pravi prijatelji u dobru i u zlu.To najbolje opisuje odnos Srbije i Rusije.Dva slovenska naroda nastavljaju saradnju.Saradnjom mozemo da se suocima sa svim izazovima.

  7. Građani Srbije treba da budu ponosni na ovakvog predsednika, naša država nikad nije imala bolje odnose sa Rusijom.

  8. Iskrene, čestitke i želje bratske Rusije! Hvala zemlji u koju verujemo i koja je Srbiji iskren prijatelj!

  9. Srdačno prijateljstvo zemalja ne meri se samo uspešnom saradnjom, koja je svakako izuzetan pokazatelj, već i srdačnošću sa kojom se lideri susreću i empatijom sa kojom komuniciraju, a sudeći po svemu navedenom Srbija i Rusija su više nego prijatelji!

  10. Putin zaista nešeg predsednika poštuje. Putinu želimo sve najbolje.Rusija je važan strateški partner Srbiji.

  11. Hvala predsedniku Putinu na lepim željama, takodje sve najbolje. Želimo da naši prijateljski odnosi budu sve jači i da saranja napreduje kao i do sad.

  12. Sigurna sam da ce Rusija i Srbija uspešno realizovati postojeće sporazume i zajedničke projekte.

  13. Rusija kao jedna od velesila u svetu itekako je važan partner Srbiji na putu očuvanja svog teritorijalnog integriteta i suvereniteta. Istorisko bratstvo, savezništvo i prijateljstvo dva predsednika na najbolji način demonstriraju medjusobnim postovanjem.

  14. Srecna Nova Godina svima. Rusija i Srbija zajedno u novoj 2021 godini i u svim godinama sto dolaze. Zauvek bratska zemlja.

  15. Srbijs i Rusija su dve bratske zemlje. I sama cestitka je jedan od pokazatelja koliko Rusija ceni Srbiju. Nadamo se plodonosnoj saradnji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.