Radeta: Ono što Mihajlović radi je klasična špijunaža

Ostavite komentar


  1. Ma vidi, molim te! A ja mislio da je AV zaslužan za one silne kilometre, kad ono Zoka!

  2. Zorana je klasična manipulatorka. Nizašta ona nije zaslužna niti je šta uradila za Srbiju osim za sebe i njene zapadne prijatelje. Gospodja Radeta je za sve u pravu. Zorani je bitno šta predsednik kaže a ne narod koji je glasao. To sto joj se gine po putevima ko za vreme rata to sto su pruzni prelazi nezaštićeni to sto su joj po putevima saobraćajni znaci bez ikakvog smisla sto joj se zida gde kome padne napamet ( ili njoj u Prada torbicu) to nema veze.A legalizacija je posebna priča. Šta je pričala pred izbore a šta je dosada uradila. Njena deviza je “trla baba lan da joj prodje dan”

  3. Već se sada zna tarifa za legalizaciju Kolko za broj kolko po kvadratu kolko za novo podizanje drona i antidatiranje. Sistem je uredjen država služi samo kao paravan

  4. Da ne kazem nesto grublje o Mihajlovicki i Njenom predsedniku, samo bih hteo da je podsetim da joj mi (ja) dajemo platu, a ne Njen predsednik. Da joj kazem i to da kredite koje uzima ce vracati nasa (moja) deca, te bi bar pristojnije mogla da se ponasa. Da, kakva je bila raspodela para sa likom iz Infrastruktura?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.