Radeta: Šta je tražio Đelić na dočeku Makrona

Poslanici Skupštine Srbije umesto o deviznoj štednji polemisali o propasti banaka, kriminalcima kapitalcima i Makronu

Ostavite komentar


    1. A šta će Čanak na Makrona? Da li to AV AV i njegov Protokol zovu „opoziciju“ na doček??? Eeeeee !

  1. Па ти што признају Косово су Чеда и Чанак, такозвани дуо Ч&Ч, а они су уз власт.Кога бре ви зезате?А што АВ није упознао Макрона да је Србија забринута.Што му није рекао да је Луна трудна а да не може да се брине о беби, па ће тај посао морати да предузме Г.Весић, чувени изградитељ јаслица и обданишта.

  2. Ovo što pričaju Radikali i SNS je prosto neverovatno i bezočno laganje. Tokom 90.ih vlast SPS-JUL-SRS (danas SNS) je pokrala staru deviznu štednju, pokrala pare preko Jezde i Dafine, spustili devizne rezerve sa 10 na 0,5 milijardi dolara, proizveli inflaciju od 352 hiljade milijardi posto i oni spočitavaju nekom da je uništio banke i finansije, a DOS vraćao pokradene pare od stare devizne štednje, pokradene pare od Dafine i Jezde, smanjili inflaciju na 2-3% i povećali devizne rezerve sa 0,5 na 12 milijardi dolara. Ispade ovi SPS-JUL-SNS što su krali pare i zbrisali devizne rezerve su bili dobri, a ovi što su vraćali pare i povećali devizne rezerve su uništili banke. Koja ludačka laž.

  3. Radikali nasi dobri I posteni. Kako oni nas brane I stite od svih neprijatelja. Treba ih nagradit stanovima I donacijama dijaspore.

  4. kako šta je sa Djelićem? Pa on zajedno sa Dinkićem sede u krilu prvorodjenog… upravljaju kabinetom i komanduju aerodromom Nikola Tesla… to se narodu prećutkuje.

  5. Nažalost ova radikalka je potpuno u pravu što se tiče Dinkića, Djelića, Labusa i Vlahovića…! Odavno su oni trebali da trunu u Zabeli… Vlahović došao iz Sopota, Labus iz Velike Krsne…. da se čovek prekrsti… Samo ne znam zašto ih je Djindjić tolerisao… Strašno je ako nije znao ko su i kakvi su… još strašnije ako je znao…! A morao je znati. Labus je odmah u aferi sa prepakivanjem šećera iz EU pokazao svoje poštenje, a Vlahović je nastavio rabotu koju je započeo Danko Djunić u Ekonomskom institutu…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.