Radikali najavljuju skup uprkos zabrani MUP-a

Ostavite komentar


  1. Policija zabranjuje skup da ne bi doslo do vecih problema i nemira.Sada samo ostaje da se nadamo da ce sve proci mirno.

  2. Policija ne sme dozvoliti radikalima da se okupe,zato sto je skup pre toga zabranila.Ukoliko dodje do okupljanja treba postupiti po zakonu.

  3. Dobro bi bilo da se organizuje društveno istraživanje da bi se utvrdilo koliko je ljudi već otišlo iz Srbije zbog delovanja SRS i zavetnika, jer više ne mogu da podnesu ultranacionalizam. Koliko sam ja shvatila 2Merdita, dobar dan“ je kulturni čin a politički!

  4. Oni su oduvek bili malo na svoju ruku. Mada mislim da bi trebalo da ispoštuju odluku MUP-a.

  5. Prave od sebe budale. da ih narod ne zaboravi. Lepo izmiljeno i osmisljeno, To ume samo Seselj.

  6. Smatram da Seselj zeli samo da skrene medijski paznju i promovise svoju stranku, ako mu je MUP zabranio pristup kao i ostalim clanovima Srpske Radikalne stranke, sa obrazlozivim razlogim treba jednom bar da postuje odluku MUP-a,svakako verujem da ce policija uciniti sve u skladu sa zakonom da se Seselj i njegovi istomisljenici ne pojave na skupu.

  7. Njihovi skupovi nemaju nikakav cilj, jedino ako zele da se prebroje jos koliko ih je ostalo, mada to su mogli da vide na predsednickim izborima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.