Radoičić je „kriminalac koji mora da odgovara“: Jasan stav Stejt departmenta o fotografiji Đurića i Radoičića

Ostavite komentar


  1. Kako Kaze AV „ne dam Gašića“ i tako redom do Radojčića. Kanda će ih dati.

  2. Zanimljivo kako SAD saradjuju sa mnogo vecim kriminalcima i teroristima na Kosovu kao sto su Haradinaj i slicni, da su naoruzavali albanske teroriste a sada im prave „vojsku“ i da su glavni sponzori stvaranja „drzave“ na Kosovu izgradjene na terorizmu, kriminalu, muljanju, etnickom ciscenju, zlocinima i kilturnom genocidu. Sta sa tim, to moze?

  3. nista cudno i vucic se sastaje sa kriminalcima a ujedno im je za sada sef

  4. To je ist Klan . Kao i i üvek sef klana nema pojma o nicemu. Da nije toliko tužno bilo bi za smejanje. Ni privatana BIA istog klana nezna ništa.

  5. Kada cete da imate stav o Bedzetu Pacoliju,koji jedan od najvecih trgovaca oruzijem i drogom. A prema haradinaju,Taciju i ostalim teroristima koji su trgovali organima?

  6. Jedan od nekoliko ozbiljnih kriminalaca sa Severa Kosova kojima je sef Oskar

  7. Dokle će Amerikanci da se mešaju u sve i svašta,nek prvo očiste svoje dvorište za primer .

  8. Valjda bi trebalo biti bitnije sa kim se otuzni Djuric sastaje Srbiji.Drzava treba jasno da kaze dali je taj Radojcic heroj ili kriminalac,ili jos bitnije jesmo li mi drzava vladavine prava ili banana kojom upravljaju teski kriminalci.Nismo mi daleko od sankcija a ye ce ovaj put znaciti cisyo rasulo i haos.

  9. Radojičić i ovo majmun a srbi sa kosova su mafijaši,šverceri a od Srbije imaju po tri primanja a penzioneri u Srbiji imaju KAZNENE PENALE ko je radio 40g i doživeo 65g i više i primanje 18000d

  10. većina krupnih i velikih kriminalaca je povezana sa vlastima direktno ili indirektno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.