Radosavljević iz POKS-a kaže da je skupština bivšeg predsednika Gojkovića protivpravna 1POKS: Logo

Pokret obnove kraljevine Srbije saopštio je da bivši predsednik POКS-a Žika Gojković, koji je isključen iz stranke nakon što mu je istekao predsednički mandat, obmanjuje javnost, medije i članove izjavama da je i dalje predsednik, a vrhunac je „skandalozni potez da zakaže svoju fiktivnu Skupštinu za koja nema apolutno nikakav pravni legitimitet“.

Član predsedništva POKS-a Dušan Radosavljević izjavio je za agenciju Beta da je jedina prava izborna skupština stranke zakazana za sutra u Kombank dvorani, odnosno bivšem Domu sindikata.

Radosavljević je rekao da je Gojković isključen iz stranke i da ne postoje nikakve frakcije, već samo jedan POKS.

Ta stranka je u saopštenju navela da zbog medijskog prostora koji dobija Žika Gojković predstavljajući se i dalje kao predsednik POКS-a, moraju da demantuju njegove navode odnosno da saopšte da on lažnim predstavljanjem čini štetu POKS-u.

Medijima su dostavili i Odluku o isključivanju Gojkovića iz stranke, koji od 28.12.2021. nema više nikakva ovlašćenja.

Kako je ranije objavljeno, deo članstva Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) za danas je zakazao vanrednu izbornu Skupštinu pokreta u Topoli nakon što je grupa članova objavila da su dosadašnji predsednik POKS-a Žika Gojković i drugi funkcioneri isključeni iz članstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari