Radovanović: Nametnuti obaveznu vakcinaciju zdravstvenih radnika, policije i vojske

Ostavite komentar


  1. Može u ovoj državi da se „nameće“, šta god hoćete, ali je propisivanje takve vrste obaveze pravno nemoguće.

  2. Poštujem mišljenje ovog doktora, jer je od početka pričao iskreno o virusu korona, bez pretenzija da bude u krizom štabu!

  3. E bas cemo tebe da slusamo. Veruj nikad nikad nikad. Moja baba zivela sto godina bez spricanja, a sad sve vise vakcina I sve vise umrlih.

  4. Što ne edukujete čoveka koji najviše okuplja ljude na raznim mitinzima i proslavama . To je ključno . Normalan narod i dalje normalno živi . A što se tiče obavezne vakcinacije za po neke , najbolje je da se pohapse svi i lepo ih vakciniše tri puta da ne pobegnu , i rešen problem . Blago si ga tebe profesore kad si se malo u vremenu i prostoru …

  5. Ko može njemu verovati, zagovorniku da osiromašeni Uranijum nije štetan. Priča kako mu gazde narede.

  6. Doći će dana kada narod neće imati milosti prema ovakvim grešnicima režima kao onomad petog oktobra kad su neki klečali i molili za svoj život.Ovaj put neće biti pardona.

  7. Gdin Radovanovic je, takodje, izjavio da osiromaseni uranijum nije stetan za zdravlje („Radovanović: Ne postoji ni indirektna veza između osiromašenog uranijuma i raka“- „Danas“, 24.03.2021). Toliko o ovom „strucnjaku“. Molim redakciju da objavi komentar, jer je znacajan za prosudjivanje citalaca.

  8. U pravu je Prof.Radovanovic. Treba svima u javnom sektoru dati ultimatum: ili se vakcinisite ili otkaz.

  9. Možda bi trebalo propisati obavezan psihijatrijski pregled za sve one koji istupaju u medijima?

  10. Neko sa 80 godina bi prisilno vakcinisao cele kategorije drustva, decenijama mladje od sebe.On nema vise nista da izgubi, niti sto se tice dejstva osiromasenog uranijuma,.niti vakcine.Medjutim, mnogi drugi imaju. Ako toliko veruje u vakcinu, zasto.je namece drugima i ne uziva u spokojstvu svoje zasticenosti. I on i svi ostali agresivni nametaci vakcine.

  11. Voleo bih da nam cenjeni doktor objasni situaciju gde neke države sa visokim procentom vakcinisanih imaju više zaraženih u odnosu na države sa daleko nižim procentom. Ne kažem da vakcine ne deluju ali očigledno tu još postoji stvari koje struka ne može da objasni. Ako nismo u nešto sigurni, onda ne treba ni da se razmišlja o prisilnom nametanju.

  12. Da da je vakcina korisna , korisna je , ali samo proizvođačima. A tko zna, možda i od reklamiranja vakcine mož se zaradi štogod.

  13. Zasto obavezna vakcinacija samo u javnom sektoru? I u privatnom sektoru postoje poslovi koji podrazumevaju veliki broj kontakata sa drugim ljudima. Skoro sve usluzne delatnosti.

  14. Odgovaraces uskoro i pred narodom i Bogom… Jedva čekam da uvedete, a oštrim kuku i motiku

  15. Čoveče, ajde malo skloni se u penziji si. I nemoj molim te da nam ti govoriš o moralu. Propagiraš neofašizam.

  16. zdravstvo, vojska i policija? Samo? Pa i vi vodite neku politiku, a to pripisujete da tako radi krizni štab.

  17. Profesore , da je samo u Srbiji problem lako bi se rešio alk je enigma zašto se u tzv. Zapadnoj civilizaciji ne može sprovesti
    Potpuna vakcjnacija?! Pa evo zašto , zato što je mnogo informacija u opticaju sa ozboljnim naučnim utemeljenjem da postojeće vakcine ne sprečavajj ni širenje infekcije, niti sprečavaju prenošenje , niti su prošle kompletan proces ispitivanja i istraživanja i još mnogo toga. Niko od ljudi koji zagovaraju vakcinaciju ne govori o komplikacijama (kratkoročnim) ili ne daj Bože o ljudima koji su umrli odmah nakon vakcinacije . Kako sve ovo može ohrabriti mislećeg čoveka da vama bezrezervno veruje i vakciniše se a sve ovo mu nije objašnjeno ni na koji način . Izvinite što smo oprezni .

  18. Valjda smo do sada naučili da što ih više pritiskaš to je veći otpor?

    Samo treba objaviti da RFZZO neće pokrivati troškove lečenja nevakcinisanih osiguranika, te da će lečenje da ih košta 20 hiljda dinara po bolničkom danu – i ima u roku od odmah da se naprave redovi za besplatnu vakcinaciju.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.