„Radulović drži stranačke pare, hoće da mu budem fikus“

Branislav Mihajlović, predsednik Dosta je bilo za Danas o inicijativi pojedinih funkcionera te stranke za njegovu smenu

Ostavite komentar


  1. Znaci ‘on ‘oce pare, … ali, ‘i ti ‘oces pare’?! … A mi?!??? … Mozda je najbolje da uzmes svog Radulovica za ruku pa pravo kod Vucica da se ‘uclanite’. Tamo ima para za vas!!!

  2. Ne kapiram ovaj šturi intervju. Kaže da mu Radulović ne da pare. Ako je upisan u APR-u kao ovlašćeno lice, ko ga sprečava da ode u banku i deponuje potpis? Radulović od smene ne može da raspolaže parama sa računa. Što se finansijskih izveštaja tiče, oni su javno dostupni. Ne mogu da verujem ni da 6 meseci nije mogao da preuzme dokumentaciju od knjigovođe. Što nije zamenio knjigovođu?

    1. Radovane, to je tako kod registrovanih organizacija.
      Djb ne postoji u registru politickih stranaka. Mozes proveriti.
      Pare iz budzeta od ulaska u parlament 2016. pa do danas lezu na racun Sase Radulovica kao fizickog lica, predstavnika grupe gradjana kandidata na tadasnjim izborima. U tome je problem.
      Zato i moze tako da se ponasa.
      Zato je u Djb vecito zabranjeno pitanje transparenosti trosenja unutar pokreta org koje se javno kune u istu tu transparentnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.