Radulović kritikovao rad novinara

Ostavite komentar


  1. U izuzetno teškoj materijalnoj situaciji u kojoj većina nas živi, uz mizerne plate i penzije, ovaj predlog zaista zaslužuje naslovne strane novina. A nema ga, na naslovnicama su bile fotografije muzičke fontane, nekih budućih jarbola sa zastavama, dakle potpuno nebitne stvari za svakidašnji život i standard građana. Da nije lista Danas i televizije N1, kao i nekih nedeljnika i portala na internetu, mi građani ne bi bili ni o čemu važnom obaveštavani zato što veoma pretežna većina medija izveštava kao da živimo u Švajcarskoj. Od građana Srbije praktično se svakodnevno sakriva realan život.

  2. U skupštini se već danima ućutkuje opozicija. Oduzima im se pravo na reč, izbacuju se, kamere se prekrivaju da građani ne bi mogli da prate prenos… sve u svemu, sumrak demokratije na delu. Mediji bi mogli malo više da obrate pažnju na takva dešavanja inače svi odosmo u kanal.

  3. Kada su to udzbenici bili besplatni?? Da se nije igradila fontana, onda bi se zalili kako se nista ne gradi u Beogradu i kako grad ne lici ni na sta!

  4. Nije Radulovic kritikovao rad novinara vec njihov/vas nerad, a argumentovana i civilizovana kritika je uvek dobrodosla, nezavisno od koga dolazi. Ako smatrate da nisam u pravu, molim vas da napravite clanak i objasnite vasim citaocima ko i pod kojim uslovima ima pravo na kritiku novinara.

    "Da li ste izveštavali o besplatnim udžbenicima? Ne. Kada pogledamo malo kako to izgleda, u medijima, na naslovnim stranama nigde toga što radite nema, a sigurno ima mnogo kolega koje umeju da vode računa o tome", poručio je novinarima Radulović. "Vi ćete raditi šta ćete raditi, dodao je on, ali nema nijednog članka u novinama i to govori o potpunom medijskom mraku." – Na konstataciju novinarke Politike da njen današnji tekst upravo govori o njihovim predlozima, Radulović je uzvratio da je taj tekst sramota i manipulacija."

    * Tekst Mirjane Cekeverac se moze videti na sajtu Politike, naslov Prosvetni zakoni podelili poslanike (http://www.politika.rs/scc/clanak/389225/Prosvetni-zakoni-podelili-poslanike) i uveriti da nema nijedne reci o predlogu DJB da se svoj deci obezbede "besplatni" udzbenici, prevoz i uzina. Kada novinarka kaze da je pisala o predlozima DJB, a ti predlozi se ne mogu procitati u njenom tekstu zar to nisu sramota i manipulacija?

  5. Pa vaznije je bilo da RTS objavi kako je palma u jagodini prodavao svoje fotelje na licitaciji. Koga briga za tudju decu!

Ostavite komentar


Politika

"Oprobana stara praksa zbunjivanja": Liste koje imitiraju imena opozicionih grupacija, na tapetu i Nestorović i Kreni-Promeni 8

„Oprobana stara praksa zbunjivanja“: Liste koje imitiraju imena opozicionih grupacija, na tapetu i Nestorović i Kreni-Promeni

“Mi narod sa Vračara”, “Ja sam Surčin, ti si Surčin – Pokreni promene”, “Zemun protiv nasilja”, i veteranska “Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka”, samo su neke od liste koje po proceni političkih aktera i stručne javnosti služe zbunjivanju birača i oduzimanju glasova opcijama Mi Glas iz naroda, MI snaga naroda, Biramo borbu i Dosta je bilo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.