Radulović: Osim DJB i Dveri svi u padu

Ostavite komentar


  1. Pa ovo je stvarno zalosno vise nego smesno. DJB i Dveri u porastu? Radulovic je upravo ispricao dobar vic.

  2. Po Vukadinoviću SNS ima 47% , DJB se bori za cenzus.Mondo SNS 50,6%, DJB se bori za cenzus, po kojim to anketama DJB ima 15% jer po radikalima oni imaju 20%, još je iznad cenzusa SNS 3& i spe , i DS .Mislim da radikali i radulović baš znaju da nameštaju.

  3. Svi vi koji ne stanete iza Jankovića sad, smatrajte se prokockanim. Od mene glas građansko-demokratska opozicija više videti neće.

  4. ovaj covek ce za godinu , dve…voditi politiku Srbije , posebno ekonomsku!

  5. Ovo je jedini čovek koji može nešto da suštinski promeni, jer kao neko ko nikad iz mnogih razloga nije bio član nijedne kamarile. Radulović je čovek koji stvarno može da počisti ovu partokratiju (neznalice svih boja) i da zemlju konačno uz pomoć EU napravi da liči na nešto. To će biti dugotrajan proces, jer je na svim pozicijama ta kamarila i u svim segmentima društva. Ako i on ne uspe, onda bežmo svi odavde.

  6. Šta god je Radulović do sada rekao nije pogrešio niti je slagao. Dakle, 15% za DJB trenutno nije daleko od realnosti.

  7. ako ne podrzite jankovica vi onda zvanicno niste gradjanska opcija koja srbiji treba vec jedna od nacionalnih od kojih se gradjanstvo umorila. koketiranje sa jeremicem bi vas skupo kostalo tako da ova igra sa vucicem nema nikakvog smisla. izjasnite se i ne dovodite nas u nedoumicu ko ste i sta vam je cilj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.