Radulović: Potpuno ukinuti protivustavni policijski čas pre Uskršnjih praznika

Ostavite komentar


  1. Bravo za Radulovica! On je jedan od retkih politicara koji hrabro i beskomoromisno ukazuje na probleme naseg drustva i politickog sistema. Nazalost, nasa politicka i drustvena elita, naviknuta na privilegije, ignorise ovog coveka briljantnog uma. Ipak, verujem da ce se to promeniti u buducnosti i da ce mnoge ideje ovog politicara, a posebno one, vezane za unistenje korupcije i partijske drzave, zaziveti u Srbiji.

    1. Ludi Radule je jedino dobar kao stečajni upravnik.U koju god je firmu ušao, ta se nikad nije oporavila, samo katančila.Ludi Radule je baš veliki vernik… Buahaha. .haahhaa…

  2. Ne prenosi se preko vazduha? Pa kako se onda to „kapljično“ prenosi? Kijanjem, zar ne? Preko vazduha, zar ne? I ako se virus ne prenosi preko vazduha onda za koji moj pola sveta nosi maske? Zato što smo nesposobni da zapamtimo da ne treba da diramo usta i nos?

  3. Čestitam listu „Danas“ što se setio nakon mesec dana da odobri bar jedan članak, koji osporava suludi policijski čas. To nije nikakva zaštita, već sredstvo terora nad građanima. Boravak napolju u uslovima držanja odstojanja nikoga ne ugrožava, i stoga ni u jednoj razumnoj zemlji nije uveden policijski čas, već mere distanciranja i dezinfekcije.

  4. Mada ne treba verovati nijednom političaru jer svaki kada dođe na vlast pogazi sva svoja obećanja, ja ću, ako preživim ovo bespotrebno Vučićevo i njegovih poltrona ludilo i iživljavanje nad narodom, glasati za ovog čoveka. A dotle neka nam je Bog u pomoći.

  5. Nisam znao da i djb ima svoje botove. Uz to, strategija vam je providna. Ciljna grupa i vernici i oni drugi. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

  6. Nisam ni u jednoj stranci ali mi se gade svi ovi koji potcenjuju doktorsku reč. Zato cu iz inata kao i mnogi drugi gradjani glasati za Vučića. Ništa im nije sveto pa ni životi gradjani. Samo vlast vlast i vlast. Jebala vas vlast više.

  7. Ako su katolici bili primorani da se pridržavaju pravila karantina za Uskrs,zašto to nebi važilo i za pravoslavne?Papa je držao misu bez vernika,u praznoj Bazilici Svetog Petra u Vatikanu a neko „pametan“ u Srbiji je održao liturgiju u dvorištu crkve u Bežaniji! I da su se pridržavali pravila o distanci između dve osobe to dvorište bi moralo da „dobaci“ do Lidla!

  8. Zato se ti ne pitaš ništa zato što su ti druge stvari važnije od zdravlja hvala bogu da se i nećeš pitati ništa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.