Radulović protiv Vučića pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu

Ostavite komentar


  1. Sud za ljudska prava u Strasbourgu ne može uticati na presudu, jedino može izreći novčanu naknadu. Što znači, ako si proglašen krivim ostaćeš kriv.

  2. Tako je Radulovicu, ima i nad popom pop. Bez obzira da li je neko predsednik ili cobanin, za rec se u svakoj iole normalnoj drzavi odgovara. Nadamo se da se predsednik u Strazburu nece „vaditi“ na neuracunljivost.

  3. Bravo g.Raduloviću, sačuvali ste dostojanstvo kada ste dali ostavku u vladi Vučiću, čuvate ga i sada kada će odgovarati u Strazburu i platiti vam za nepromisljenost i vređanje.

  4. Au druze ala si ti prskotina samo bezv opterecujes predsednika totalno si nebitan lik idi radi stapametno iu svom zivtu.

Ostavite komentar


Politika

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima 10

Predsednik Kine uveren da će njegova poseta Srbij otvoriti novo poglavlje u odnosima

Predsednik Kine Si Đingping je večeras, po dolasku u Beograd, poručio da mu je veiko zadovoljstvo što je u zvaničnoj poseti Srbiji "na srdačan poziv predsednika Aleksandra Vučića". Si je i u ime Vlade i naroda Kine "uputio srdačne pozdrave i najbolje želje prijateljskoj vladi i narodu Srbije" i izrazio uverenje da će poseta "biti plodonosna i otvoriti novo poglavlje u odnosima Kine i Srbije".

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.