Rama posle Prištine stiže u Novi Sad?

Diplomatske aktivnosti povodom krize na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Rama i Zajev su premijeri. Sa njima bi logično trebalo da se sastane naš premijer! Kod nasni premijera nema. PreCednik mora sve sam ili možda tako hoće! Pogledati u Ustavu šta ko treba da radi. Možda ja grešim!

  2. Organizatori su fondacija Konrad Adenauer i regionalni Forum mladih lidera? Sta tu onda trazi predsednik Srbije, ako je ponosan i samostalan, kako tvrdi? On kao ne zna ko stoji iza toga.

  3. Pogledajmo ko učestvuje na konferenciji u Novom Sadu : dva premijera i jedan predsednik drzave? A ko su organizatori? Vojvodina i Nemačka. Da li je ikada Srbija nametala svoje učešće na nekom nemačkom skupu na temu nemačkih (regionalnih) pitanja?
    Verujem da će i litijum i hidro bogatstvo Srbije biti na stolu ili ispod?
    U Nemačkoj i u Austriji ( ne znam za druge zemlje) postoje Diplomatske akademije gde se školuju političari a prethodno se proverava znanje kandidata na vrlo teškim i obimnim ispitima. Kod nas su naši političari Bogom dani i ulaze u najvise odgovorne forume i sa nekoliko razreda osnovne škole ili direktno sa oranice ili iz neke radionice. A Srbiju čerupaju sa svih strana, ostajemo bez rudnog blaga, bez vode, bez vazduha, bez stanovništva, bez nade!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.