Rasim Ljajić: Vučićeve poruke relaksirale odnose

*Prema rečima svih bosanskih zvaničnika, ova poseta otvara i perspektivu rešavanja nekih unutrašnjih odnosa u samoj Bosni, ocenjuje za Danas Rasim LJajić, potpredsednik Vlade, koji je sa predsednikom Srbije bio u poseti Sarajevu
Sagovornik Danasa o efektima posete predsednika Srbije Sarajevu

Ostavite komentar


  1. Eto vidite, sve na kraju ispadne dobro zahvaljujuci mudroj politici Aleksandra V(elikog). Opoziciona krpelj moze samo da frkce u svojim bezveznim oglasavanjima u zutoj stampi.

  2. Hvala Danasu i Coraxu , bolje ste vi ocenili i opisali posetu. A za ovog coveka koji je u svakoj vlasti 20 godina ja vise nemam reci.

  3. Mi razumemo narcisoidnu potrebu AV za stalnim velicanjem svoga lika ali ovde stvarno nema ni luka ni pera.Iako je pokusao deklaracijom uznemiriti odnose koje bi svojom posetom potom pravio boljim nego ikad treba napomenuti da mi nismo imali zategnute odnose sa Bosnom te nije trebalo nista ni relaksirati.Sve sto je poseta pokazala jeste da mi ekonomski zavisimo od trgovinske razmene sa Bosnom i nisam siguran da je to bas jako dobra cinjenica.Bosna vec dve godine nemoze doneti odluku o trasi auto puta Bg-Sa a mi izgleda hocemo uvecati nasu zavisnost.O buducnosti svakako treba pricati ali je sigurno vaznija sadasnjost a ona je tuzna i ovde i tamo.

  4. ЗАШТО ВАШ ЛИСТ НЕ ПОШТУЈЕ СЛОБОДУ ИЗРАЖАВАЊА, ЗАКОНОМ ГАРАНТОВАНУ ?
    Зађто одбијате да објавите моју доле наведену примедбу ?

    "РЕЛАКСИРАЛА"
    Ваша новинарка још увек тавори са српским језиком. Непотребно употребљава варваризме и тиме скрнави српски језик.
    Та реч је из француског RELAXER која у преводу значи ПУСТИТИ НА СЛОБОДУ.
    Значи погрешно употребљена реч јер не зна њено право значење. Вероватно је хтела да каже да је ДОШЛО ДО ПОПУШТАЊА…
    По свему судећи боље би јој било да се држала српког језика. Џабе она то покушава да одскаче од нас обичне раје; из те њене коже се не може !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.