Rašković Ivić: Građani zbog cenzure nisu ni čuli za sankcije SAD

Sankcije Veselinoviću i Radoičiću neće smanjiti Vučićev rejting

Ostavite komentar


  1. Samo se vi radujte ali vam dzaba, nece vas Ameri na silu dovesti na vlast… Nisu dzaba Djilko i Borko bili tamo…

  2. a ti Movsesijan idi lepo u armeniju pa tamo soli pamet o potrebi bolje saradnje sa zapadom i udaljavanje od kine i rusije. gade nijedan nama si nasaoda velicas zapadnjake. fuj bre!

  3. Toliko o srpskoj politici.Koja ne liči ni našta,a ima 150stranaka i pokreta,isto toliko vođa i bezbroj parazita .Dajte druzja ostavke pa da počnemo sa sudovima.

  4. Postovana gospodjo Raskovic, upoznat sam sa sankcijama, internet je cudo, vas iskaz nije tacan. Prijatan dan.

  5. A sta je važno gospodo što su neki ludi Amerikanci uveli nekom sankcije, to je njihova stvar, mogu samo da im pljunu pod prozor, a ti gospodo Raškovic ako nemaš pametnije temu bolje da se ne javljas

  6. Ko je god ko uradio a da nije u skladu sa zakonom treba da odgovaraju, međutim, ovo je još jedan pritisak na Srbiju i vidi se ovih dana. Američki i drugi mešetari, agenti zapadnih zemalja preko svoji ambasada čine sve da skinu Vučića, na sve načine, legalno i ilegalno, lažima, korupcijom. Neviđena hajka na predsjednika Srbije će se završiti kad, tad jer Vučića možete ubiti i ništa drugo čak ni mecima mu ne možete ništa jer je kao i Srbija tvrd orah. Orah je voćka čudnovata ……..!

  7. Čuo je Zvonko, ostalih se to ni ne tiče. Nismo svi politikanti, kao vi neki.

  8. Pa ti da ćutiš za Kosovo i Zvonka i Milana. Šta si ti radila i sa kojim mafijašima si pravila izbeglička naselja na KiM koja nikada nisu napravljena, gde su te pare? To nije organizovan kriminal? Svi da ćute , svi ste bili na vlasti i narod vidi kako smo prošli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.