Rašković Ivić: Patriotizam Srpske liste trajao 10 dana, narugala se Srbima na Kosovu i Metohiji 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da polaganje zakletve i ponovni povratak poslanika Srpske liste u skupštinu samoproglašenog Kosova govori da je „patriotizam trajao ravno 10 dana“.

„To je izrugivanje svima koji su čista srca i s dubokim uverenjem izašli iz institucija samoproglašenog Kosova. Narugali su se sudijama, tužiocima, policajcima, carinicima, administrativnim radnicima i celom srpskom narodu koji im je dao podršku. Ovo je očigledna prevara i velika, sramotna predstava“, rekla je Sanda Rašković Ivić.

Sanda Rašković Ivić dodala je da je juče „konačno održana sednica“ Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju, na kojoj su članovi odbora iz vladajuće koalicije dali podršku Srbima na Kosovu i Metohiji i njihovim izabranim predstavnicima.

„Opozicioni poslanici u odboru su podržali srpski narod, ali su odbili da podrže njihove izabrane predstavnike. A kakvi su ti predstavnici najbolje se videlo danas, kada su u kosovskoj skupštini polagali zakletvu“, rekla je Sanda Rašković Ivić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari