Rašković Ivić: Podela KiM bi dovela do egzodusa Srba koji žive južno od Ibra

Ostavite komentar


  1. Sandra je delimično u pravu, jer po Briselskom sporazumu
    Srbi južno od Ibra dobijaju ZSO sa atonomijom , kao i zaštitu svetinja !
    Još kada bi dobili 10% udela u svim javnim preduzećima na KiM ,
    mnogi bi se vratili u svoje kuće i stanove !

  2. Gospodjo, svi pametujete a niko ne nudi rešenje…Pa lako je samo vikati kako to nije dobro….nikakva mudrost.Vučemo se godinama sa Kosovom. Dato je mnogo novca za Kosovo i ništa se nije promenilo, naprotiv. Jel ovako treba u nedogled ?

  3. Ma ne brinite
    To se Dacic šlihta Vucicu, podilazi mu, uvlaci se on samo to zna, ko papagaj

  4. Jedino u cemu se potpuno slazem sa gospodom je da je sramota da neke normalne rasprave o kosovu nikad u skupstini nije bilo. Mada, gledajuci intelektualne i moralne gromade koje tamo sede, nije ni cudo. Ne mogu da shvatim da vlast ne zeli da podeli ovaj vruc krompir sa opozicijom. Pogotovo mi Vucic nije jasan, a u njegovu glavu uci i razumeti nesto, eh to je tek nemoguca misija. Sa spominjanjem 1244 se vreda inteligencija bilo kog od nas. To nikad nije bilo realno, zasto bi pa sad bilo. Nemam neko odredeno misljenje o razgranicenju, ali sve vise mi se cini da je to jos najmanje lose( zavisi od toga ko sta gubi, ili dobija). Pricati neku pricu da ce to da dovede do egzodusa je glupost. Ti ljudi ce dole da izumru vremenom i sta je onda bolje? Da se to presece, ili agonija sa poznatim zavrsetkom da traje u nedogled.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.