Rašković: Vučićeve optužbe nemaju veze sa realnošću

Ostavite komentar


  1. Stvarno je toliko bedno od nekog ko bi trebao da bude predsednik svih građana,da se ponaša kao seoska alapača.Čovek koji otvoreno sarađuje sa kriminalcima i tajkunima,etiketira poštene ljude da bi sakrio svoju saradnju sa mafijom.Kad je bio premijer izjavio je da ne može ništa huliganima sa stadiona,ali to je laž on im neće ništa jer su to njegovi kerovi koji su spremni da tuku svakog ko nije poslušan,a izgleda da mogu i da ubiju jer imaju jaku zaleđinu.Gledam sinoć onog Marića kako je jadan i bedan,toliko mu se uvlači da mu se ni pertle ne vide.

  2. sve je rekla sto i mi znamo.Vucic koristi kada sam sa sobom dode na razne TV da iskljucivo prica lazi o opoziciji a ovi nemaju sansu da mu odgovore..Ako je neko toliko pljackao i krao kao opozicija pa kako ih nije procesuirao.Da nezabovarim pozdravio ga je Kosmajac

  3. Djindjic je zbog kradje bio pokrenuo postupak protiv S. Raskovic ali je zastitio naivni Kostunica. Njeni saradnici su govorili "Buba (Morina) je krala ali ova je presla sve granice".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.